Over ons - BINT

Martine & Kenneth

Bij BINT kunnen we bogen op een jarenlange ervaring in plafond- en wanddecoratie. De afgelopen jaren hebben we ons echt gespecialiseerd in polyester spanplafonds en spanwanden van de beste kwaliteit. Met de fijnste weefstructuur en een doeltreffende behandeling tegen stof en vocht.

Persoonlijke aanpak en transparante offerte

Om een goed zicht te hebben op de plaatsen waar je een spanplafond of design wand wil, komen wij persoonlijk bij je langs. We luisteren naar je wensen, bekijken de ondergrond, de specifieke stijl van je interieur, je meubelen en de huidige verlichting. Met die informatie gaan we aan de slag en doen we je een gedetailleerd prijsvoorstel. Wil je specifieke verlichting? Ingewerkte luidsprekers? We nemen het allemaal op in de offerte mét het aantal werkuren en de garantiebeschrijving van 15 jaar.

Vakwerk door vakmannen: tijdens én na de plaatsing

Onze plaatsers zijn vakmannen die dit specifieke métier door en door beheersen. Ze passen zich perfect aan alle mogelijke locaties en omstandigheden aan. Voor een plafond van 40m2 met ingebouwde spots klaren ze de klus in 1 dag. Duikt er na de plaatsing hier of daar toch een probleem op? Dan kan je erop rekenen dat we dat binnen de kortste keren in orde brengen. Zo geniet je snel weer verder van je spiksplinternieuwe plafond!

2020 © Bint bvba