BINT® installatiebedrijf
Spanplafonds & printwanden

Wij brengen uw ideeën tot leven.

Een waaier aan spanplafond en printwand mogelijkheden

Onbeperkt in kleuren en afwerkingen. Onze premium spanplafonds en printwanden zijn vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

Waar kan een spanplafond of printwand worden gebruikt?

Cijfers spreken voor zich

0 +
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
0
Afgewerkte projecten

BINT® werkt rechtstreeks samen met particulieren en bedrijven, maar ook via architectenbureau's en bouwplanners voor de creatie, levering en montage van spanplafonds in woningen, villa's, kantoren, ziekenhuizen, scholen, restaurants, showrooms en andere bouwprojecten.

Wanneer u op zoek bent naar mooi afgewerkte muren en plafonds zijn spanplafonds en printwanden uitermate geschikt! Een groot voordeel van spanplafonds en printwanden is dat het geen grote verbouwings-werkzaamheden, zoals dat wel het geval is met stucwerk, met zich meebrengt. Hiermee ontzorgen wij u compleet van alle last die bij renovatiewerken komt kijken.

Een spanplafond is binnen 1 dag geplaatst zonder al te veel overlast en in tegenstelling tot klassiek stucwerk laat het geen rommel achter. BINT® kan door middel van eerlijk en gericht advies een perfect stappenplan ontwikkelen voor de plaatsing van spanplafonds. Zo kan het bijvoorbeeld gefaseerd ingepland en opgeleverd worden. We houden altijd rekening met uw wensen, zodat u geen hinder van onze werken ondervindt.

Waarom voor BINT® kiezen ?

U wilt uw woning of commerciële ruimte renoveren? Kies dan voor duurzame oplossingen, die u bovendien tijd en geld helpen besparen. Akoestische spanplafonds en printwanden zijn zeer interessante oplossingen die een zeer brede waaier aan mogelijkheden bieden. Door de jaren heen hebben wij een grote expertise opgebouwd in zowel het design als het plaatsen van akoestische spanplafonds en printwanden. Met onze hoogwaardige producten en meest verfijnde ontwerpen garanderen wij een strakke afwerking voor ieder interieur. U kan bij ons terecht voor het meest unieke en breedste assortiment aan spanplafond en printwand mogelijkheden.

Onze klanten aan het woord.

Fantastisch werk geleverd. In de toekomst zal ik zeker en vast nog met BINT samenwerken om onze twee praktijken te renoveren.
J. Swinnen
Bredene
Wij zijn heel tevreden met onze spanplafonds en spots. De lichtverdeling is nog nooit zo goed geweest in onze kamers.
Paul en Martine
Oostakker
Dinsdag en woensdag jullie medewerkers op bezoek gekregen. Ze hebben heel mooi werk geleverd en ook het contact was zeer aangenaam.
S. Blomme
Sint-Lievens-Houtem

Vraag uw offerte

Met BINT geniet u van:

  • Een snel antwoord op al uw offerte aanvragen
  • Oneindig veel creatieve mogelijkheden (verlichting, kleuren, prints,..)
  • Uitstekende prijs-kwaliteit
  • Wij houden u op de hoogte in verband met alle nieuwe trends
  • Een persoonlijke aanpak voor ieder project