Spanplafonds en wanden bedrijf - BINT

Zet je pand naar je hand

Hebben je zalen een vervelende galm? Wil je betonnen plafonds aankleden maar tegelijk strak houden? Wil je je merk vertalen naar je boetiek, showroom, restaurant, winkel of aula? Mik je op herkenning en een instant goed gevoel bij klanten en prospects? Met onze spanplafonds en design wanden steek je gegarandeerd boven de massa uit. Met een aangename akoestiek, verbluffende prints, subtiel sfeervolle verlichting of juist flashy lichteffecten voor een instant wow-effect en maximale herkenbaarheid. 

AKOESTISCHE SPANPLAFONDS EN WANDEN

Het polyester dat we gebruiken van het Duitse PONGS, is een textielsoort die op zich al zeer goed de geluidsgolven absorbeert. In tegenstelling tot gipsplaat of beton. Wil je je ruimte echt akoestisch isoleren? Dan kies je voor een micro-geperforeerd doek. Achter het spanplafond of de wand plaatsen we dan een extra laag akoestische wol. Die absorbeert de geluidsgolven zodat jij niet langer last hebt van galm en storende geluiden.

BEDRUKTE SPANPLAFONDS EN WANDEN

Het strakke oppervlak van onze spanplafonds en design wanden vrágen gewoon om een print, foto of tekening. Onze verfijnde druktechniek staat garant voor ultrascherpe afdrukken op alle mogelijke formaten. Je combineert ze met de gewenste verlichting en ze zijn ook geschikt voor buiten. Dankzij de speciale UV-behandeling bleekt de bedrukte wand niet af door de zon. Voor vochtige ruimtes zoals zwembaden en voor een medische omgeving zoals apotheken en dokterspraktijken, kies je voor een antibacterieel doek.

2020 © Bint bvba