Spanplafonds en wanden residentieel - BINT

SPANPLAFONDS VOOR RENOVATIE en nieuwbouw

Ben je het planken plafond in je woon-of eetkamer beu? Ga je de badkamer renoveren en wil je een andere oplossing dan gipsplaat, die strak en onderhoudsvriendelijk is? Komt er een nieuwe keuken en wil je een strakke look met ingebouwde verlichting of armaturen bovenop? Heb je de zolderruimte afgewerkt en wil je een naadloos plafond tot in de nok van het dak?

Met een spanplafond van BINT vermijd je breekwerken, stof én dure werkuren. Je hoeft je meubelen zelfs niet weg te halen!

SPANPLAFOND als premium afwerking

Ga je voor een nieuwbouw woning? Met een mooie afwerking en degelijke materialen? Dan kan een spanplafond niet ontbreken. Als alle vakmannen vertrokken zijn komen wij de kroon op het werk zetten. Een strak spanplafond in elke ruimte die je maar wil. Snel en proper geplaatst.

Maar wat met de verlichting en bekabeling? Geen enkel probleem: met onze speciale technieken plaatsen we alles en wordt alles mooi weggeborgen. 

Design wanden voor binnen en buiten

Met een spanwand of design wand van BINT wordt je woonkamer, terras, veranda of zelfs buitenzwembad een echte eyecatcher.

Gedeeltelijk transparant met verlichting erachter voor een krachtig effect. Ingebouwde of indirecte verlichting voor een subtiele toets. Bedrukt met een haarscherpe, sfeervolle foto of voorzien van een flashy print. De mogelijkheden zijn eindeloos en leveren altijd een verbluffend resultaat op.

2020 © Bint bvba