Gecertificeerde producten.

spanplafond certificaten

Het door BINT® gebruikte hoogwaardige polyester heeft talrijke certificaten ontvangen.

Ze voldoen niet alleen aan de belangrijkste milieunormen, maar ook aan alle relevante hygiënische voorschriften. Daarnaast zijn ze compatibel met de nieuwste innovatieve druktechnologieën. De combinatie van de ultieme functionaliteit en de uitstekende kwaliteit wordt bevestigd door de volgende prestigieuze onderscheidingen en certificaten. Met BINT® bent u altijd een stap voor.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Wij werken rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met bedrijven  voor zowel residentiële als commerciële projecten.