Met een spanplafond of spanwand van Tension® Motion kan je video en licht in Full HD kwaliteit projecteren.

TENSION® Motion

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer met backlight

Geef ritme aan uw ruimtes.

Uw muren of plafonds als projectieoppervlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows?

TENSION® MOTION maakt het allemaal mogelijk. Glad en onkreukbaar, is het mogelijk om lichtshows, beelden, landschappen, foto’s, teksten en films te projecteren.

Als projectieoppervlak beantwoordt TENSION® MOTION perfect aan de behoeften van kunstgalerijen of musea om grafische werken weer te geven, om reclame te projecteren tijdens beurzen of evenementen, en zelfs aan die van restaurants, cafés en retailwinkels om specifieke sferen te creëren.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.

TENSION® Motion

Een thuisbioscoop bouwen is een grote klus! BINT assisteert u in dit proces en kan een deel van de muur of zelfs complete muur ombouwen tot projectie objectief met speciaal ontworpen Tension Motion spanwanden. Wij hebben thuisbioscoop aanbod die u ongeëvenaarde beeldkwaliteit zal opleveren. U bepaalt het budget en kiest daarmee het formaat voor uw complete film- en game beleving.

BINT is expert in het design en installeren van spanplafonds en spanwanden voor zowel residentiële als commerciële projecten.