Foto’s, logo’s of kunstwerken … eindeloze mogelijkheden met een kleurrijk spanplafond of spanwand van Tension® Vivid. 

TENSION® Vivid

Leven in kleur.

spanplafond en spanwand tension vivid een kleurrijke spanwand muur

Voor een unieke en originele esthetiek kunnen alle plafonds en wanden digitaal worden bedrukt met de afbeeldingen, slogans of kunst van uw keuze. Bedrukte plafonds en wanden zijn al jaren populair in professionele omgevingen, maar vinden ook steeds meer hun weg naar particuliere woningen. Ze geven een unieke uitstraling aan woonkamers, keukens en slaapkamers die op geen enkele andere manier te evenaren is.

TENSION® VIVID is UV-bestendig en u geniet een garantie van 10 jaar op de duurzaamheid van de kleuren.

Bedrukte spanplafonds en wanden

Met de nieuwe technologieën van digitaal printen is het nu mogelijk om allerlei soorten foto’s, afbeeldingen, teksten, tekeningen en kunst te hebben op uw wanden of plafond met behulp van bedrukte spanplafonds en spanwanden. Nu kan u elke ruimte personaliseren met bedrukte spanplafonds of -wanden die het uitzicht van uw interieur volledig verandert.

Bedrukte spanplafonds en spanwanden zijn een essentieel decoratief element geworden om een originele ruimte te creëren.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.