Flexibele integratie en betere isolatie

Of het nu gaat om een privéwoning of commercieel pand, nieuwbouw of renovatie. Een TENSION® spanplafond- of wand is geschikt voor ieder project en elke ruimte.

Het polyester dat wij gebruiken behoort niet alleen tot het breedste gamma dat op de markt verkrijgbaar is, maar is ook voorzien van alle benodigde kwaliteits- en veiligheidscertificaten.

Polyester spanplafonds- en wanden

spanplafond met lumina verlichting led verlichting

Met TENSION®, innovatie in polyester spanplafonds- en wanden, openen zich geheel nieuwe dimensies in uw bouw of renovatie-mogelijkheden.

Het systeem voor het bekleden van wanden, plafonds en panelen geeft een geheel nieuwe definitie aan exclusief ontwerp van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor conventioneel pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van plafond- en wandbekleding.

TENSION® is niet alleen eenvoudig, precies en strak te monteren, maar wordt ook gekenmerkt door een bijzonder naadloos resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert slimme eigenschappen die compleet nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen laten wij niets te wensen over.

moderne woonkamer met spanplafond en led verlichting spots

TENSION® Essentials

Deze productlijn is zeer eenvoudig en snel te installeren. Het is gemakkelijk aan te passen aan de specifieke behoeften, kenmerken en wensen van elke ruimte en biedt een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.

TENSION® Vivid

Bedrukte plafonds en wanden zijn al jaren populair in professionele omgevingen, maar vinden ook steeds meer hun weg naar particuliere woningen.

TENSION® Whisper

Akoestische momenten worden steeds belangrijker in de binnenhuisarchitectuur, want hedendaags design, dat al onze zintuigen positief moet beïnvloeden, wordt steeds meer gevraagd. 

TENSION® Lumina

Het creëren van een perfecte lichtverspreiding is een opperste discipline. Met gelijkmatig verlichte TENSION® LUMINA wanden, panelen en plafonds, uit speciaal ontwikkeld polyester wordt een lichtgevende verbinding tussen functie en esthetiek tot stand gebracht.

TENSION® Motion

Uw muren of plafonds als projectieoppervlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Glad en onkreukbaar, is het mogelijk om lichtshows, beelden, landschappen, foto’s, teksten en films te projecteren.

TENSION® FrameView

Het gebruik van een TENSION® FRAMEVIEW in een commerciële omgeving vergroot de geloofwaardigheid van uw merk, diensten of producten. Het is een unieke manier om vertrouwen op te bouwen bij prospecten en klanten.

TENSION® Sterile

Ziekenhuizen, medische praktijken, kindercrèches, openbare- scholen en plaatsen vragen om innovatieve en hygiënische oplossingen. TENSION® STERILE’s spanplafonds- en wanden zijn bestand tegen schimmels en bacteriën en is onderhoudsarm. 

SPANPLAFOND PRIJS

Ben je jouw oude plafond beu? Wil je een compleet nieuw plafond maar zijn de werkzaamheden te duur? Wil je een oplossing dat geen langdurige werkzaamheden vergt, geen stof, geen afbraakwerken? Of wilt u misschien wat besparen op jouw energierekening? Dan is een spanplafond het antwoord.