Milieuvriendelijke spanplafonds en printwanden uit 100% polyester zijn ecologisch de meest verantwoordelijke
keuze voor uw renovatie of nieuwbouw projecten

Een betere Toekomst

spanplafond en spanwand project inspiratie

Ons doel is niet alleen te voldoen aan de hoogste eisen van onze klanten, maar ook om rekening te houden met het milieu. Op het vlak van productkeuze sluit BINT® geen compromissen: Zo werken wij enkel samen met fabrikanten die milieuvriendelijke productieprocessen hanteren.

Dankzij een volledig biologische afvalwaterzuiveringsinstallatie, ozonreactoren, ultrafiltratie en elektrocoagulatie verlaat het afvalwater de productiecyclus even schoon als het erin komt.

Verontreinigende stoffen uit de uitlaatlucht worden met de modernste luchtwassers, neutralisatie- en actieve koolfilters voor 99,9% uitgefilterd. Zo garanderen wij niet alleen kwaliteitsvolle, maar ook milieuvriendelijke polyester spanplafonds- en wanden.

Kwaliteitsgarantie

milieuvriendelijke spanplafonds en spanwanden in een cosy appartement

Onze fabrikant is één van de modernste en meest innovatieve in Europa. Zij ontwikkelen en produceren producten volgens wereldwijde kwaliteitsnormen. Met constante investeringen in onderzoek, ontwikkeling en nieuwe technologieën, kunt u er zeker van zijn dat wij altijd foutloze producten van de hoogste kwaliteit gebruiken voor uw projecten.

Of je nu renoveert, nieuw bouwt of een bedrijf runt: als klant kom je bij BINT altijd op de eerste plaats. Je bent geen nummertje op de telefoonlijst van een verkoper. Wij komen persoonlijk bij je langs om samen je wensen te bespreken en jouw project in kaart te brengen. Voor een letterlijk naadloos resultaat dat perfect aansluit bij jouw stijl.

Wil je meer weten over recycleren, neem dan eens een kijkje op de website van rcupel.

Milieuvriendelijke spanplafonds

0 +
Tevreden klanten
0
Jaren ervaring
0
Afgewerkte projecten

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Wij werken rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met bedrijven  voor zowel residentiële als commerciële projecten.