Spanplafond verlichting integratie

Net zoals een gewoon plafond heeft kan u op een spanplafond verlichting monteren. Een spanplafond verlichten kan op heel veel meer manieren dan mogelijk is bij een klassiek plafond. Wij zetten graag de verschillende mogelijkheden op een rij en laat je inspireren.

Welke soort verlichting voor uw spanplafond?

Met de nieuwste technieken kunt u op uw spanplafond hetzelfde type verlichting toepassen als op een klassiek plafond. Met een spanplafond heeft u zelfs meerdere mogelijkheden, zodat u uw verbeelding de vrije loop kunt laten.

Spanplafonds zijn ook verkrijgbaar in verschillende graden van lichttransmissie. De keuze van lichttransmissie zal de sfeer van uw verlichting beïnvloeden, vooral als u kiest voor verlichting onder het polyester doek

Een lichtplan is van essentieel belang

Goede verlichting is essentieel om er een gezellige inrichting van te maken. Bovendien zal het vele problemen voorkomen als je snel denkt aan een lichtplan.

Een goed lichtplan houdt rekening met verschillende factoren, zoals lichtinval, functie en de aanwezige meubels. Op die manier wordt de ruimte al snel een mooi, harmonisch geheel. Zo haal je gegarandeerd het beste uit je woning.

Elke ruimte wordt in kaart gebracht aan de hand van een plan. We brengen de functionaliteit van de verschillende zones in de ruimte in kaart. Net als de sfeerbepaling. Daarna wordt bepaald welk type verlichting het meest geschikt is. Warm licht, koud licht of een combinatie van beiden om de juiste lichtkleur te bekomen. Welke de opties hiervoor zijn zoals een dimmer. Ook het energieverbruik van je verlichting in combinatie met de functie is een belangrijke factor.

Vervolgens combineren we deze met een passende armatuur. Bijvoorbeeld hanglamp, inbouwarmatuur, indirecte verlichting, sfeerlamp of anderen. En dit in harmonie met je interieur, persoonlijke smaak & stijl en budget. Na goedkeuring van het plan verzorgen we ook de installatie van jouw verlichting. Zo heb je slechts 1 aanspreekpunt nodig om jouw ruimtes ideaal te verlichten.

Verlichtingsmogelijkheden voor spanplafonds

Door onze persoonlijke aanpak en innovatieve spanplafond- en wand oplossingen werken wij wereldwijd rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten, ontwerpers en bouwplanners voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Spanplafond inbouwspots
inbouwspots spanplafond
Spanplafond opbouwspots
opbouwspots spanplafond.jpg
Hang- of pendel verlichting
spanplafond pendelverlichting
Verlichting achter het doek
spanplafond lumina met LED verlichting in een zeer modern kantoor

Led verlichting plafond

Verlichting in een ruimte is van onderschatte waarde, want het bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in jouw woning. Onze vakmensen kunnen je adviseren in het maken van een lichtplan dat bij jou past. Bij BINT hebben we daar vele mogelijkheden voor.

BINT is expert in het design en installeren van spanplafonds en spanwanden voor zowel residentiële als commerciële projecten.