Voor zwembaden, badkamers, wellness centra, medische omgevingen, apotheken … zijn antibacteriële spanwanden en spanplafonds een absolute must.

TENSION® Sterile

antibacteriële wand en spanplafond lumina digitaal tandarts praktijk kamer

Hygiënisch doeltreffend en betrouwbaar.

Ziekenhuizen, medische praktijken, kindercrèches, openbare- scholen en plaatsen vragen om innovatieve en hygiënische oplossingen.

TENSION® STERILE’s spanplafonds- en wanden zijn bestand tegen schimmels en bacteriën en is onderhoudsarm. Een technologisch verantwoorde benadering van design.

TENSION® STERILE met zilver-ion coating is vuur vertragend, vrij van PVC en antimonium. Het is ook geschikt voor digitaal printen en opent bijna onbeperkte mogelijkheden voor het creëren van een vriendelijke en gezonde omgeving.

Effectieve bacteriële reductie van> 99,99%.

Antibacteriële spanplafond en spanwanden

Antibacteriële spanplafonds – Een duurzame oplossing voor professionals in de gezondheidszorg, medische faciliteiten, ziekenhuizen, restaurants en vele andere ruimtes.

Antibacteriële spanplafonds zijn niet alleen doeltreffend op het gebied van hygiëne, maar ze kunnen ook een aantrekkelijk en gastvrij design geven aan elke ruimte. Wil je meer weten? Ontdek ons gamma TENSION® STERILE dat aan alle ruimtevormen en plafonds kan worden aangepast en dat zelfs op muren kan worden geïnstalleerd.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.