Een lichtdoorlatend spanplafond of spanwand van Tension® Lumina creëert een unieke sfeer in woon- en werkomgevingen.

TENSION® Lumina

Onberispelijke Lichtkwaliteit

spanplafond en spanwand lumina digitaal kleurstraat bedrukt

Licht creëert stemming en sfeer; het is één van de belangrijkste elementen van architecturale concepten omdat het een directe invloed heeft op emoties.

Het creëren van een perfecte lichtverspreiding is een opperste discipline. Met gelijkmatig verlichte TENSION® LUMINA wanden, panelen en plafonds, uit speciaal ontwikkeld polyester wordt een lichtgevende verbinding tussen functie en esthetiek tot stand gebracht.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.

TENSION® Lumina

Verlichte plafonds creëeren altijd een ‘wow’ effect in zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Veel gebruikt binnen kantoorruimtes, zorg, stadions en horeca. Maar het is ook een prima oplossing voor bijvoorbeeld in de kinderkamer in combinatie met een mooie sterrenhemel print. Voordeel is dat men geen schaduw ondervindt indien u dit bijvoorbeeld boven een werkruimte of in douche ruimte zou toepassen.

BINT® is expert in het design en installeren van spanplafonds en spanwanden voor zowel residentiële als commerciële projecten.