BINT® - Printwand en Spanplafond Specialist

Martine & Kenneth

spanplafond en spanwand met akoestisch plafond en blauwe wand woonkamer inspiratie

Een woordje van de oprichters –  Spanplafond specialist

We leven in een voortdurend veranderende maatschappij. En daarmee veranderen ook de behoeften naar modern, eigentijds wonen en werken.

Met architecturaal waardevolle spanplafonds- en wanden uit polyester creëren wij geheel nieuwe manieren om ruimtes in te richten. Door onze persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen werken wij wereldwijd rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten, ontwerpers en bouwplanners voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Gedrevenheid en vertrouwen

spanplafond en spanwand met abstracte kleur digitale druk in een modern kantoor. BINT- Spanplafond specialist.

Expertise, creativiteit en een pioniersgeest hebben ons tot een toonaangevend internationaal bedrijf in het plaatsen van polyester spanplafonds- en wanden gemaakt. Wij combineren traditioneel handwerk met hightech en zorgen dankzij innovatieve technologie voor een ecologisch evenwicht.

Onze passie voor het product en de nauwe relatie met de klant staan borg voor het succes van onze onderneming. Knowhow, opgeleid personeel en technische uitrusting maken het mogelijk dat wij ons kunnen aanpassen aan alle mogelijke locaties en werkomstandigheden. Dit geeft ons een unieke positie binnen de markt.

BINT® - Spanplafond specialist

Door de jaren heen hebben wij een grote expertise opgebouwd in zowel het creëren als het plaatsen van spanwanden en -plafonds.

BINT® werkt met hoogwaardige producten om de meest verfijnde ontwerpen voor uw interieur te garanderen. Wij bieden een breed assortiment aan wand- en plafondontwerpen voor huiseigenaren, ondernemers en professionals (interieurontwerpers, architecten en bouwplanners) in zowel binnen- als buitenland.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Wij werken rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met bedrijven  voor zowel residentiële als commerciële projecten.