Zet een familiefoto, logo, diensten of producten in de kijker met een Tension® Frameview spanwand in aluminium omkadering.

TENSION® FrameView

spanplafond spanwand frameview op een breedbeeld achtergrond moderne tendry electronica winkel spanplafond prijs

Meer dan duizend woorden.

Lang voordat in 1826 de eerste foto werd ontwikkeld, streefden mensen over de hele wereld naar het bewaren van beelden die de essentie van het moment zouden vastleggen.

Gebruik een TENSION® FRAMEVIEW in uw privéwoning om een afbeelding van die belangrijke herinnering levend te houden voor de toekomst.

Het gebruik van een TENSION® FRAMEVIEW in een commerciële omgeving vergroot de geloofwaardigheid van uw merk, diensten of producten. Het is een unieke manier om vertrouwen op te bouwen bij prospecten en klanten. Foto’s of illustraties zijn een essentieel hulpmiddel om de visie of bedrijfswaarden duidelijk aan te tonen.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.

TENSION® FrameView

Een FrameView is een hoogwaardig 100% polyester doek gespannen in een aluminium frame met optioneel LED verlichting. Het doek kan bedrukt worden met afbeeldingen, slogans, logo’s … waardoor vooral in commerciële ruimtes de merk beleving aanzienlijk toeneemt. Studie heeft uitgewezen dat klanten 5x sneller een product of diensten aankopen die afgebeeld staan op een FrameView.

BINT is expert in het design en installeren van spanplafonds en spanwanden voor zowel residentiële als commerciële projecten.