BINT® biedt een uitgebreid assortiment spanplafond en wand mogelijkheden, van de klassieke meesterstukken tot de meest trendy nieuwigheden.

Toerisme en musea

spanplafond met led verlichting in een moderne kantoorruimte 2

Stimuleren, verbazen en inspireren.

Creatieve en op thema gerichte muur-, plafond- en frame installaties.

Cultuur en toerisme zijn uiterst belangrijk binnen alle gemeenschappen. Ze bieden mogelijkheden voor ontspanning, zelfexpressie, initiatieven en culturele vorming. Met architecturaal waardevolle spanplafonds- en wanden uit polyester creëren wij geheel nieuwe manieren om ruimtes in te richten. Samen met u kunnen wij creatieve en op thema gerichte muur-, plafond- en frame installaties uitvoeren. Onze spanplafonds- en wanden zijn onbeperkt in kleuren en afwerkingen. Vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

Of het nu gaat om een stralend plafond, print aan de muur of een complex verlichtingssysteem, wij brengen uw verbeelding tot leven. Door onze persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen werken wij wereldwijd rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten, ontwerpers en bouwplanners voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Innovatie, deskundigheid en creativiteit.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.