SPANPLAFOND AARSCHOT EN PRINTWAND AARSCHOT

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND AARSCHOT!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Aarschot en printwand Aarschot? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Aarschot en spanplafond Aarschot ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Aarschot en printwand Aarschot met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Aarschot of andere steden dan Aarschot nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Aarschot.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Aarschot!

Spanplafond Aarschot prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Aarschot bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Aarschot is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Aarschot is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Aarschot onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Aarschot). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Aarschot kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Aarschot?

Een spanplafond is echt populair in Aarschot !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Aarschot; daarom is een spanplafond Aarschot een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Aarschot:

 • Een spanplafond Aarschot verbetert de akoestiek in uw woning in Aarschot en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Aarschot helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Aarschot te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Aarschot of een printwand Aarschot veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Aarschot is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Aarschot is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Aarschot kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Aarschot, uw woonkamer spanplafond Aarschot of voor uw slaapkamer spanplafond Aarschot in Aarschot is, spanplafond Aarschot en printwand Aarschot zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Aarschot waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Aarschot zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Aarschot als geen ander!

Spanplafond Aarschot Printwand Aarschot

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Aarschot: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Aarschot (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Aarschot, akoestisch spanplafond Aarschot en bedrukt spanplafond Aarschot. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Aarschot, frame spanplafond Aarschot, en antibacterieel spanplafond Aarschot, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Aarschot

Een polyester spanplafond Aarschot of printwand Aarschot wordt ook wel een koud spanplafond Aarschot genoemd. Een polyester spanplafond Aarschot wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Aarschot wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Aarschot zijn er bij een polyester spanplafond Aarschot nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Aarschot voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Aarschot dat niet is.

 • PVC spanplafond Aarschot

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Aarschot wordt ook wel een warm spanplafond Aarschot genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Aarschot tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Aarschot en bedrukte wand Aarschot.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Aarschot die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Aarschot aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Aarschot en printwand Aarschot, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Aarschot

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Aarschot en printwand Aarschot. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Aarschot is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Aarschot of printwand Aarschot.

TENSION® Essentials spanplafond Aarschot, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Aarschot is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Aarschot of printwand Aarschot met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Aarschot kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Aarschot ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Aarschot en printwand Aarschot.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Aarschot of printwand Aarschot

TENSION® Whisper spanplafond Aarschot, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Aarschot om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Aarschot of spanplafond Aarschot is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Aarschot, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Aarschot of printwand Aarschot

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Aarschot. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Aarschot te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Aarschot of bedrukte wand Aarschot, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Aarschot gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Aarschot of printwand Aarschot

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Aarschot maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Aarschot of wand Aarschot

Een TENSION® Frameview spanplafond Aarschot of spanwand Aarschot kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Aarschot of spanwand Aarschot

Een TENSION® Sterile spanplafond Aarschot is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Aarschot voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Aarschot of bedrukte wanden Aarschot kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Aarschot of bedrukte wand Aarschot is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Aarschot prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Aarschot bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Aarschotlijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Aarschotzelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Aarschotmet zorg te installeren. Als een spanplafond Aarschotniet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Aarschotin uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Aarschotgaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

 

Wat zijn de kosten van een spanplafond Aarschot?

De prijs van een spanplafond Aarschot varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Aarschot dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Aarschot of spanwand Aarschot begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Aarschot of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Aarschot of een printwand Aarschot beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Aarschot of van de printwand Aarschot (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Aarschot of printwand Aarschot
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Aarschot
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Aarschot of de printwand Aarschot
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Aarschot of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Aarschot ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Aarschot of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Aarschot in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Aarschot of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Aarschot prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Aarschot bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint