Een standaard spanplafond of spanwand van Tension® Essentials is flexibel te integreren in alle soorten ruimtes.

TENSION® ESSENTIALS

witte spanplafond met railverlichting in moderne showroom

Eenvoud is de ultieme verfijning.

TENSION® ESSENTIALS bestaat uit een groot canvas gemaakt uit 100% polyester. Deze productlijn is zeer eenvoudig en snel te installeren.

Het is gemakkelijk aan te passen aan de specifieke behoeften, kenmerken en wensen van elke ruimte en biedt een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet. TENSION® ESSENTIALS biedt de mogelijkheid om creatief te zijn met vormen en zo in elke ruimte een unieke sfeer te creëren.

Onbeperkt in kleuren en afwerkingen. Vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Waarom voor een spanplafond kiezen

Is je plafond aan vervanging toe, maar zie je op tegen breekwerk? Laat de akoestiek in je woning of kantoor te wensen over? Of zoek je een manier om makkelijk en netjes leidingen weg te werken? Een spanplafond is de meest flexibele renovatie techniek die bestaat. Maar ook voor nieuwbouw projecten kunnen spanplafonds perfect geïnstalleerd worden onder de ruwe betonstructuur. Geen nood aan gyproc muren en dure pleisterwerken.

Het allergrootste voordeel van een spanplafond? Installatie is klaar op één dag tijd!