SPANPLAFOND HOLSBEEK EN PRINTWAND HOLSBEEK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND HOLSBEEK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Holsbeek en printwand Holsbeek? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Holsbeek en spanplafond Holsbeek ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Holsbeek en printwand Holsbeek met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Holsbeek of andere steden dan Holsbeek nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Holsbeek.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Holsbeek!

Spanplafond Holsbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Holsbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Holsbeek is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Holsbeek is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Holsbeek onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Holsbeek). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Holsbeek kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Holsbeek ?

Een spanplafond is echt populair in Holsbeek !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Holsbeek; daarom is een spanplafond Holsbeek een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Holsbeek:

 • Een spanplafond Holsbeek verbetert de akoestiek in uw woning in Holsbeek en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Holsbeek helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Holsbeek te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Holsbeek of een printwand Holsbeek veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Holsbeek is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Holsbeek is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Holsbeek kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Holsbeek, uw woonkamer spanplafond Holsbeek of voor uw slaapkamer spanplafond Holsbeek in Holsbeek is, spanplafond Holsbeek en printwand Holsbeek zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Holsbeek waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Holsbeek zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Holsbeek als geen ander!

Spanplafond Holsbeek

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Holsbeek: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Holsbeek (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Holsbeek, akoestisch spanplafond Holsbeek en bedrukt spanplafond Holsbeek. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Holsbeek, frame spanplafond Holsbeek, en antibacterieel spanplafond Holsbeek, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Holsbeek

Een polyester spanplafond Holsbeek of printwand Holsbeek wordt ook wel een koud spanplafond Holsbeek genoemd. Een polyester spanplafond Holsbeek wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Holsbeek wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Holsbeek zijn er bij een polyester spanplafond Holsbeek nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Holsbeek voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Holsbeek dat niet is.

 • PVC spanplafond Holsbeek

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Holsbeek wordt ook wel een warm spanplafond Holsbeek genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Holsbeek tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Holsbeek en bedrukte wand Holsbeek.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Holsbeek die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Holsbeek aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Holsbeek en printwand Holsbeek, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Holsbeek

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Holsbeek en printwand Holsbeek. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Holsbeek is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Holsbeek of printwand Holsbeek.

TENSION® Essentials spanplafond Holsbeek, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Holsbeek is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Holsbeek of printwand  Holsbeek met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Holsbeek kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Holsbeek ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Holsbeek en printwand Holsbeek.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Holsbeek of printwand Holsbeek

TENSION® Whisper spanplafond Holsbeek, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Holsbeek om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Holsbeek of spanplafond Holsbeek is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Holsbeek, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Holsbeek of printwand Holsbeek

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Holsbeek. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Holsbeek te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Holsbeek of bedrukte wand Holsbeek, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Holsbeek gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Holsbeek of printwand Holsbeek

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Holsbeek maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Holsbeek of wand Holsbeek

Een TENSION® Frameview spanplafond Holsbeek of spanwand Holsbeek kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Holsbeek of spanwand Holsbeek

Een TENSION® Sterile spanplafond Holsbeek is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Holsbeek voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Holsbeek of bedrukte wanden Holsbeek kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Holsbeek of bedrukte wand Holsbeek is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Holsbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Holsbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Holsbeek lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Holsbeek zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Holsbeek met zorg te installeren. Als een spanplafond Holsbeek niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Holsbeek in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Holsbeek gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Holsbeek ?

De prijs van een spanplafond Holsbeek varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Holsbeek dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Holsbeek of spanwand Holsbeek begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Holsbeek of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Holsbeek of een printwand Holsbeek beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Holsbeek of van de printwand Holsbeek (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Holsbeek of printwand Holsbeek
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Holsbeek
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Holsbeek of de printwand Holsbeek
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Holsbeek of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Holsbeek ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Holsbeek of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Holsbeek in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Holsbeek of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Holsbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Holsbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint