SPANPLAFOND KEERBERGEN EN PRINTWAND KEERBERGEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND KEERBERGEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Keerbergen en printwand Keerbergen? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Keerbergen en spanplafond Keerbergen ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Keerbergen en printwand Keerbergen met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Keerbergen of andere steden dan Keerbergen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Keerbergen.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Keerbergen!

Spanplafond Keerbergen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Keerbergen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Keerbergen is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Keerbergen is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Keerbergen onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Keerbergen). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Keerbergen kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Keerbergen ?

Een spanplafond is echt populair in Keerbergen !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Keerbergen; daarom is een spanplafond Keerbergen een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Keerbergen:

 • Een spanplafond Keerbergen verbetert de akoestiek in uw woning in Keerbergen en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Keerbergen helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Keerbergen te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Keerbergen of een printwand Keerbergen veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Keerbergen is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Keerbergen is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Keerbergen kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Keerbergen, uw woonkamer spanplafond Keerbergen of voor uw slaapkamer spanplafond Keerbergen in Keerbergen is, spanplafond Keerbergen en printwand Keerbergen zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Keerbergen waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Keerbergen zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Keerbergen als geen ander!

Spanplafond Keerbergen

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Keerbergen: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Keerbergen (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Keerbergen, akoestisch spanplafond Keerbergen en bedrukt spanplafond Keerbergen. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Keerbergen, frame spanplafond Keerbergen, en antibacterieel spanplafond Keerbergen, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Keerbergen

Een polyester spanplafond Keerbergen of printwand Keerbergen wordt ook wel een koud spanplafond Keerbergen genoemd. Een polyester spanplafond Keerbergen wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Keerbergen wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Keerbergen zijn er bij een polyester spanplafond Keerbergen nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Keerbergen voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Keerbergen dat niet is.

 • PVC spanplafond Keerbergen

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Keerbergen wordt ook wel een warm spanplafond Keerbergen genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Keerbergen tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Keerbergen en bedrukte wand Keerbergen.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Keerbergen die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Keerbergen aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Keerbergen en printwand Keerbergen, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Keerbergen

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Keerbergen en printwand Keerbergen. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Keerbergen is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Keerbergen of printwand Keerbergen.

TENSION® Essentials spanplafond Keerbergen, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Keerbergen is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Keerbergen of printwand Keerbergen met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Keerbergen kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Keerbergen ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Keerbergen en printwand Keerbergen.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Keerbergen of printwand Keerbergen

TENSION® Whisper spanplafond Keerbergen, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Keerbergen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Keerbergen of spanplafond Keerbergen is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Keerbergen, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Keerbergen of printwand Keerbergen

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Keerbergen. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Keerbergen te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Keerbergen of bedrukte wand Keerbergen, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Keerbergen gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Keerbergen of printwand Keerbergen

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Keerbergen maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Keerbergen of wand Keerbergen

Een TENSION® Frameview spanplafond Keerbergen of spanwand Keerbergen kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Keerbergen of spanwand Keerbergen

Een TENSION® Sterile spanplafond Keerbergen is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Keerbergen voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Keerbergen of bedrukte wanden Keerbergen kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Keerbergen of bedrukte wand Keerbergen is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Keerbergen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Keerbergen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Keerbergen lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Keerbergen zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Keerbergen met zorg te installeren. Als een spanplafond Keerbergen niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Keerbergen in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Keerbergen gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Keerbergen ?

De prijs van een spanplafond Keerbergen varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Keerbergen dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Keerbergen of spanwand Keerbergen begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Keerbergen of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Keerbergen of een printwand Keerbergen beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Keerbergen of van de printwand Keerbergen (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Keerbergen of printwand Keerbergen
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Keerbergen
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Keerbergen of de printwand Keerbergen
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Keerbergen of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Keerbergen ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Keerbergen of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Keerbergen in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Keerbergen of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Keerbergen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Keerbergen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint