SPANPLAFOND ROTSELAAR EN PRINTWAND ROTSELAAR

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND ROTSELAAR!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Rotselaar en printwand Rotselaar? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Rotselaar en spanplafond Rotselaar ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Rotselaar en printwand Rotselaar met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Rotselaar of andere steden dan Rotselaar nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Rotselaar.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Rotselaar!

Spanplafond Rotselaar prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Rotselaar bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Rotselaar is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Rotselaar is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Rotselaar onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Rotselaar). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Rotselaar kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Rotselaar ?

Een spanplafond is echt populair in Rotselaar !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Rotselaar; daarom is een spanplafond Rotselaar een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Rotselaar:

 • Een spanplafond Rotselaar verbetert de akoestiek in uw woning in Rotselaar en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Rotselaar helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Rotselaar te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Rotselaar of een printwand Rotselaar veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Rotselaar is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Rotselaar is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Rotselaar kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Rotselaar, uw woonkamer spanplafond Rotselaar of voor uw slaapkamer spanplafond Rotselaar in Rotselaar is, spanplafond Rotselaar en printwand Rotselaar zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Rotselaar waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Rotselaar zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Rotselaar als geen ander!

Spanplafond Rotselaar

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Rotselaar: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Rotselaar (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Rotselaar, akoestisch spanplafond Rotselaar en bedrukt spanplafond Rotselaar. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Rotselaar, frame spanplafond Rotselaar, en antibacterieel spanplafond Rotselaar, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Rotselaar

Een polyester spanplafond Rotselaar of printwand Rotselaar wordt ook wel een koud spanplafond Rotselaar genoemd. Een polyester spanplafond Rotselaar wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Rotselaar wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Rotselaar zijn er bij een polyester spanplafond Rotselaar nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Rotselaar voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Rotselaar dat niet is.

 • PVC spanplafond Rotselaar

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Rotselaar wordt ook wel een warm spanplafond Rotselaar genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Rotselaar tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Rotselaar en bedrukte wand Rotselaar.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Rotselaar die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Rotselaar aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Rotselaar en printwand Rotselaar, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Rotselaar

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Rotselaar en printwand Rotselaar. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Rotselaar is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Rotselaar of printwand Rotselaar.

TENSION® Essentials spanplafond Rotselaar, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Rotselaar is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Rotselaar of printwand Rotselaar

TENSION® Whisper spanplafond Rotselaar, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Rotselaar om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Rotselaar of spanplafond Rotselaar is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Rotselaar, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Rotselaar of printwand Rotselaar

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Rotselaar maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Rotselaar of spanwand Rotselaar

Een TENSION® Sterile spanplafond Rotselaar is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Rotselaar voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Rotselaar of bedrukte wanden Rotselaar kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Rotselaar of bedrukte wand Rotselaar is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Rotselaar of printwand  Rotselaar met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Rotselaar kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Rotselaar ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Rotselaar en printwand Rotselaar.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Rotselaar of printwand Rotselaar

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Rotselaar. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Rotselaar te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Rotselaar of bedrukte wand Rotselaar, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Rotselaar gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Rotselaar of wand Rotselaar

Een TENSION® Frameview spanplafond Rotselaar of spanwand Rotselaar kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Rotselaar prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Rotselaar bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Rotselaar lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Rotselaar zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Rotselaar met zorg te installeren. Als een spanplafond Rotselaar niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Rotselaar in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Rotselaar gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Rotselaar ?

De prijs van een spanplafond Rotselaar varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Rotselaar dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Rotselaar of spanwand Rotselaar begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Rotselaar of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Rotselaar of een printwand Rotselaar beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Rotselaar of van de printwand Rotselaar (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Rotselaar of printwand Rotselaar
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Rotselaar
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Rotselaar of de printwand Rotselaar
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Rotselaar of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Rotselaar ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Rotselaar of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Rotselaar in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Rotselaar of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Rotselaar prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Rotselaar bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint