SPANPLAFOND TREMELO EN PRINTWAND TREMELO

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND TREMELO!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Tremelo en printwand Tremelo? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Tremelo en spanplafond Tremelo ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Tremelo en printwand Tremelo met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Tremelo of andere steden dan Tremelo nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Tremelo .

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Tremelo!

Spanplafond Tremelo prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tremelo bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Tremelo is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Tremelo is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Tremelo onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Tremelo). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Tremelo kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Tremelo ?

Een spanplafond is echt populair in Tremelo !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Tremelo; daarom is een spanplafond Tremelo een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Tremelo:

 • Een spanplafond Tremelo verbetert de akoestiek in uw woning in Tremelo en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Tremelo helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Tremelo te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Tremelo of een printwand Tremelo veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Tremelo is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Tremelo is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Tremelo kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Tremelo, uw woonkamer spanplafond Tremelo of voor uw slaapkamer spanplafond Tremelo in Tremelo is, spanplafond Tremelo en printwand Tremelo zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Tremelo waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Tremelo zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Tremelo als geen ander!
spanplafond tremelo

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Tremelo: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Tremelo (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Tremelo, akoestisch spanplafond Tremelo en bedrukt spanplafond Tremelo. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Tremelo, frame spanplafond Tremelo, en antibacterieel spanplafond Tremelo, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Tremelo

Een polyester spanplafond Tremelo of printwand Tremelo wordt ook wel een koud spanplafond Tremelo genoemd. Een polyester spanplafond Tremelo wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Tremelo wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Tremelo zijn er bij een polyester spanplafond Tremelo nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Tremelo voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Tremelo dat niet is.

 • PVC spanplafond Tremelo

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Tremelo wordt ook wel een warm spanplafond Tremelo genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Tremelo tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Tremelo en bedrukte wand Tremelo.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Tremelo die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Tremelo aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Tremelo en printwand Tremelo, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Tremelo

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Tremelo en printwand Tremelo. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Tremelo is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Tremelo of printwand Tremelo.

TENSION® Essentials spanplafond Tremelo, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Tremelo is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Tremelo of printwand Tremelo

TENSION® Whisper spanplafond Tremelo, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Tremelo om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Tremelo of spanplafond Tremelo is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Tremelo, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Tremelo of printwand Tremelo

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Tremelo maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Tremelo of spanwand Tremelo

Een TENSION® Sterile spanplafond Tremelo is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Tremelo voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Tremelo of bedrukte wanden Tremelo kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Tremelo of bedrukte wand Tremelo is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Tremelo of printwand  Tremelo met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Tremelo kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Tremelo ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Tremelo en printwand Tremelo.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Tremelo of printwand Tremelo

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Tremelo. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Tremelo te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Tremelo of bedrukte wand Tremelo, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Tremelo gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Tremelo of wand Tremelo

Een TENSION® Frameview spanplafond Tremelo of spanwand Tremelo kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Tremelo prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tremelo bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Tremelo lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Tremelo zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Tremelo met zorg te installeren. Als een spanplafond Tremelo niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Tremelo in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Tremelo gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Tremelo ?

De prijs van een spanplafond Tremelo varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Tremelo dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Tremelo of spanwand Tremelo begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Tremelo of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Tremelo of een printwand Tremelo beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Tremelo of van de printwand Tremelo (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Tremelo of printwand Tremelo
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Tremelo
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Tremelo of de printwand Tremelo
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Tremelo of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Tremelo ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Tremelo of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Tremelo in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Tremelo of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Tremelo prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Tremelo bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint