SPANPLAFOND VILVOORDE EN PRINTWAND VILVOORDE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND VILVOORDE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Vilvoorde en printwand Vilvoorde? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Vilvoorde en spanplafond Vilvoorde ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Vilvoorde en printwand Vilvoorde met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Vilvoorde of andere steden dan Vilvoorde nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Vilvoorde .

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Vilvoorde!

Spanplafond Vilvoorde prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Vilvoorde bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Vilvoorde is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Vilvoorde is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Vilvoorde onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Vilvoorde). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Vilvoorde kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Vilvoorde ?

Een spanplafond is echt populair in Vilvoorde !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Vilvoorde; daarom is een spanplafond Vilvoorde een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

 

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Vilvoorde:

 • Een spanplafond Vilvoorde verbetert de akoestiek in uw woning in Vilvoorde en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Vilvoorde helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Vilvoorde te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Vilvoorde of een printwand Vilvoorde veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Vilvoorde is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Vilvoorde is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Vilvoorde kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Vilvoorde, uw woonkamer spanplafond Vilvoorde of voor uw slaapkamer spanplafond Vilvoorde in Vilvoorde is, spanplafond Vilvoorde en printwand Vilvoorde zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Vilvoorde waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Vilvoorde zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Vilvoorde als geen ander!
Spanplafond Vilvoorde

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Vilvoorde: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Vilvoorde (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Vilvoorde, akoestisch spanplafond Vilvoorde en bedrukt spanplafond Vilvoorde. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Vilvoorde, frame spanplafond Vilvoorde, en antibacterieel spanplafond Vilvoorde, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Vilvoorde

Een polyester spanplafond Vilvoorde of printwand Vilvoorde wordt ook wel een koud spanplafond Vilvoorde genoemd. Een polyester spanplafond Vilvoorde wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Vilvoorde wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Vilvoorde zijn er bij een polyester spanplafond Vilvoorde nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Vilvoorde voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Vilvoorde dat niet is.

 • PVC spanplafond Vilvoorde

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Vilvoorde wordt ook wel een warm spanplafond Vilvoorde genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Vilvoorde tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Vilvoorde en bedrukte wand Vilvoorde.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Vilvoorde die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Vilvoorde aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Vilvoorde en printwand Vilvoorde, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Vilvoorde

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Vilvoorde en printwand Vilvoorde. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Vilvoorde is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Vilvoorde of printwand Vilvoorde.

TENSION® Essentials spanplafond Vilvoorde, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Vilvoorde is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Vilvoorde of printwand Vilvoorde

TENSION® Whisper spanplafond Vilvoorde, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Vilvoorde om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Vilvoorde of spanplafond Vilvoorde is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Vilvoorde, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Vilvoorde of printwand Vilvoorde

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Vilvoorde maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Vilvoorde of spanwand Vilvoorde

Een TENSION® Sterile spanplafond Vilvoorde is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Vilvoorde voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Vilvoorde of bedrukte wanden Vilvoorde kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Vilvoorde of bedrukte wand Vilvoorde is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Vilvoorde of printwand  Vilvoorde met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Vilvoorde kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Vilvoorde ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Vilvoorde en printwand Vilvoorde.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Vilvoorde of printwand Vilvoorde

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Vilvoorde. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Vilvoorde te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Vilvoorde of bedrukte wand Vilvoorde, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Vilvoorde gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Vilvoorde of wand Vilvoorde

Een TENSION® Frameview spanplafond Vilvoorde of spanwand Vilvoorde kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Vilvoorde prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Vilvoordebij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Vilvoorde lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Vilvoorde zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Vilvoorde met zorg te installeren. Als een spanplafond Vilvoorde niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Vilvoorde in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Vilvoorde gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Vilvoorde ?

De prijs van een spanplafond Vilvoorde varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Vilvoorde dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Vilvoorde of spanwand Vilvoorde begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Vilvoorde of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Vilvoorde of een printwand Vilvoorde beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Vilvoorde of van de printwand Vilvoorde (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Vilvoorde of printwand Vilvoorde
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Vilvoorde
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Vilvoorde of de printwand Vilvoorde
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Vilvoorde of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Vilvoorde ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Vilvoorde of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Vilvoorde in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Vilvoorde of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Vilvoorde prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Vilvoorde bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint