SPANPLAFOND VLAAMS-BRABANT EN PRINTWAND VLAAMS-BRABANT

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND VLAAMS-BRABANT!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Vlaams-Brabant en printwand Vlaams-Brabant? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Vlaams-Brabant en spanplafond Vlaams-Brabant ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Vlaams-Brabant en printwand Vlaams-Brabant met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Vlaams-Brabant of andere steden dan Vlaams-Brabant nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Vlaams-Brabant.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Vlaams-Brabant!

Spanplafond Vlaams-Brabant prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Vlaams-Brabant bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

 

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Vlaams-Brabant is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Vlaams-Brabant is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Vlaams-Brabant onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Vlaams-Brabant). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Vlaams-Brabant kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Vlaams-Brabant?

Een spanplafond is echt populair in Vlaams-Brabant !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Vlaams-Brabant; daarom is een spanplafond Vlaams-Brabant een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Vlaams-Brabant:

 • Een spanplafond Vlaams-Brabant verbetert de akoestiek in uw woning in Vlaams-Brabant en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Vlaams-Brabant helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Vlaams-Brabant te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Vlaams-Brabant of een printwand Vlaams-Brabant veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Vlaams-Brabant is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Vlaams-Brabant is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Vlaams-Brabant kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Vlaams-Brabant, uw woonkamer spanplafond Vlaams-Brabant of voor uw slaapkamer spanplafond Vlaams-Brabant in Vlaams-Brabant is, spanplafond Vlaams-Brabant en printwand Vlaams-Brabant zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Vlaams-Brabant waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Vlaams-Brabant zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Vlaams-Brabant als geen ander!

Spanplafond Vlaams-Brabant Printwand Vlaams-Brabant

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Vlaams-Brabant: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Vlaams-Brabant (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Vlaams-Brabant, akoestisch spanplafond Vlaams-Brabant en bedrukt spanplafond Vlaams-Brabant. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Vlaams-Brabant, frame spanplafond Vlaams-Brabant, en antibacterieel spanplafond Vlaams-Brabant, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Vlaams-Brabant

Een polyester spanplafond Vlaams-Brabant of printwand Vlaams-Brabant wordt ook wel een koud spanplafond Vlaams-Brabant genoemd. Een polyester spanplafond Vlaams-Brabant wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Vlaams-Brabant wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Vlaams-Brabant zijn er bij een polyester spanplafond Vlaams-Brabant nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Vlaams-Brabant voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Vlaams-Brabant dat niet is.

 • PVC spanplafond Vlaams-Brabant

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Vlaams-Brabant wordt ook wel een warm spanplafond Vlaams-Brabant genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Vlaams-Brabant tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Vlaams-Brabant en bedrukte wand Vlaams-Brabant.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Vlaams-Brabant die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Vlaams-Brabant aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Vlaams-Brabant en printwand Vlaams-Brabant, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Vlaams-Brabant

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Vlaams-Brabant en printwand Vlaams-Brabant. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Vlaams-Brabant is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Vlaams-Brabant of printwand Vlaams-Brabant.

TENSION® Essentials spanplafond Vlaams-Brabant, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Vlaams-Brabant is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Vlaams-Brabant of printwand Vlaams-Brabant met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Vlaams-Brabant kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Vlaams-Brabant ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Vlaams-Brabant en printwand Vlaams-Brabant.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Vlaams-Brabant of printwand Vlaams-Brabant

TENSION® Whisper spanplafond Vlaams-Brabant, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Vlaams-Brabant om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Vlaams-Brabant of spanplafond Vlaams-Brabant is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Vlaams-Brabant, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Vlaams-Brabant of printwand Vlaams-Brabant

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Vlaams-Brabant. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Vlaams-Brabant te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Vlaams-Brabant of bedrukte wand Vlaams-Brabant, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Vlaams-Brabant gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Vlaams-Brabant of printwand Vlaams-Brabant

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Vlaams-Brabant maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Vlaams-Brabant of wand Vlaams-Brabant

Een TENSION® Frameview spanplafond Vlaams-Brabant of spanwand Vlaams-Brabant kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Vlaams-Brabant of spanwand Vlaams-Brabant

Een TENSION® Sterile spanplafond Vlaams-Brabant is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Vlaams-Brabant voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Vlaams-Brabant of bedrukte wanden Vlaams-Brabant kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Vlaams-Brabant of bedrukte wand Vlaams-Brabant is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Vlaams-Brabant prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Vlaams-Brabant bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Vlaams-Brabantlijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Vlaams-Brabantzelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Vlaams-Brabantmet zorg te installeren. Als een spanplafond Vlaams-Brabantniet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Vlaams-Brabantin uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Vlaams-Brabantgaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Vlaams-Brabant?

De prijs van een spanplafond Vlaams-Brabant varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Vlaams-Brabant dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Vlaams-Brabant of spanwand Vlaams-Brabant begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Vlaams-Brabant of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Vlaams-Brabant of een printwand Vlaams-Brabant beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Vlaams-Brabant of van de printwand Vlaams-Brabant (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Vlaams-Brabant of printwand Vlaams-Brabant
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Vlaams-Brabant
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Vlaams-Brabant of de printwand Vlaams-Brabant
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Vlaams-Brabant of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Vlaams-Brabant ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Vlaams-Brabant of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Vlaams-Brabant in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Vlaams-Brabant of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Vlaams-Brabant prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Vlaams-Brabant bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint