SPANPLAFOND ZWALM EN PRINTWAND ZWALM

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND ZWALM!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Zwalm en printwand Zwalm? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Zwalm en spanplafond Zwalm ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Zwalm en printwand Zwalm met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Zwalm of andere steden dan Zwalm nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Zwalm.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Zwalm!

Spanplafond Zwalm prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zwalm bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Zwalm is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Zwalm is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Zwalm onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Zwalm). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Zwalm kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Zwalm?

Een spanplafond is echt populair in Zwalm!

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Zwalm; daarom is een spanplafond Zwalm een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Zwalm:

 • Een spanplafond Zwalm verbetert de akoestiek in uw woning in Zwalm en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Zwalm helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Zwalm te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Zwalm of een printwand Zwalm veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Zwalm is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Zwalm is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Zwalm kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Zwalm, uw woonkamer spanplafond Zwalm of voor uw slaapkamer spanplafond Zwalm in Zwalm is, spanplafond Zwalm en printwand Zwalm zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Zwalm waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Zwalm zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Zwalm als geen ander!

Spanplafond Zwalm Printwand ZwalmSpanplafond Zwalm Printwand Zwalm

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Zwalm: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Zwalm (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Zwalm, akoestisch spanplafond Zwalm en bedrukt spanplafond Zwalm. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Zwalm, frame spanplafond Zwalm, en antibacterieel spanplafond Zwalm, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Zwalm

Een polyester spanplafond Zwalm of printwand Zwalm wordt ook wel een koud spanplafond Zwalm genoemd. Een polyester spanplafond Zwalm wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Zwalm wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Zwalm zijn er bij een polyester spanplafond Zwalm nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Zwalm voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Zwalm dat niet is.

 • PVC spanplafond Zwalm

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Zwalm wordt ook wel een warm spanplafond Zwalm genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Zwalm tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Zwalm en bedrukte wand Zwalm.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Zwalm die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Zwalm aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Zwalm en printwand Zwalm, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Zwalm

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Zwalm en printwand Zwalm. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Zwalm is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Zwalm of printwand Zwalm.

TENSION® Essentials spanplafond Zwalm, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Zwalm is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Zwalm of printwand Zwalm met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Zwalm kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Zwalm ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Zwalm en printwand Zwalm.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Zwalm of printwand Zwalm

TENSION® Whisper spanplafond Zwalm, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Zwalm om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Zwalm of spanplafond Zwalm is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Zwalm, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Zwalm of printwand Zwalm

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Zwalm. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Zwalm te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Zwalm of bedrukte wand Zwalm, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Zwalm gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Zwalm of printwand Zwalm

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Zwalm maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Zwalm of printwand Zwalm

Een TENSION® Frameview spanplafond Zwalm of spanwand Zwalm kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Zwalm of spanwand Zwalm

Een TENSION® Sterile spanplafond Zwalmis speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Zwalmvoorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Zwalmof bedrukte wanden Zwalmkunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Zwalmof bedrukte wand Zwalmis ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Zwalm prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zwalm bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Zwalmlijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Zwalmzelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Zwalmmet zorg te installeren. Als een spanplafond Zwalmniet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Zwalmin uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Zwalmgaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Zwalm?

De prijs van een spanplafond Zwalm varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Zwalm dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Zwalm of spanwand Zwalm begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Zwalm of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Zwalm of een printwand Zwalm beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Zwalm of van de printwand Zwalm (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Zwalm of printwand Zwalm
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Zwalm
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Zwalm of de printwand Zwalm
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Zwalm of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Zwalm ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Zwalm of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Zwalm in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Zwalm of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Zwalm prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Zwalm bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint