BINT® biedt een uitgebreid assortiment spanplafond en wand mogelijkheden, van de klassieke meesterstukken tot de meest trendy nieuwigheden.

Hotels en restaurants

interieur design van een modern restaurant met een spanwand met ingebouwde verlichting spanplafond prijs

Maak een blijvende indruk op uw gasten.

Een uitnodigende en unieke sfeer bieden aan uw klanten is van het groots belang. De uitstraling uw zaak bepaalt het succes van uw onderneming. Met onze bijzondere spanplafonds-, wanden en (licht)panelen, bouwen wij creatieve ruimtes voor hotels, restaurants en café’s.

Onze spanplafonds- en wanden zijn onbeperkt in kleuren en afwerkingen. Vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

Of het nu gaat om een stralend plafond, print aan de muur of een complex verlichtingssysteem, wij brengen uw verbeelding tot leven. Door onze persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen werken wij wereldwijd rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten, ontwerpers en bouwplanners voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Innovatie, deskundigheid en creativiteit.

In welke ruimtes kan een akoestisch spanplafond of spanwand geïnstalleerd worden ?

Een akoestisch spanplafond is perfect voor het verbeteren van de akoestiek in gebouwen en kantoren. Akoestische spanplafonds hebben tal van voordelen.

Een akoestisch plafond is met name geschikt voor grote ruimtes met plafonds die 5 meter of breder zijn. Hierbij kunnen we denken aan kantoorruimtes, klaslokalen, kantines, wachtruimtes of grote ruimtes in een bedrijfspand. Ook ruimtes die een lelijk, niet-onderhouden plafond hebben, kunnen in een dag aantrekkelijk gemaakt worden met een spanplafond.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.