BINT® biedt een uitgebreid assortiment spanplafond en wand mogelijkheden, van de klassieke meesterstukken tot de meest trendy nieuwigheden.

Media en communicatie

akoestische spanplafonds en spanwanden in een radio zender station

Laat uw ruimtes spreken.

Uw wanden of plafonds als projectievlak? Of op maat gemaakte plafonds met innovatie lichtcreaties? Of een akoestische spanwand voor optimalisatie van het geluid binnen een ruimte?

Met BINT®  spanplafonds- en wanden, creëren we duurzame en oogstrelende omgevingen, zowel op het gebied van creativiteit als productkeuze.

Onze realisaties stimuleren, verbazen en inspireren.  Onze spanplafonds- en wanden zijn onbeperkt in kleuren en afwerkingen. Vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

Of het nu gaat om een stralend plafond, print aan de muur of een complex verlichtingssysteem, wij brengen uw verbeelding tot leven. Door onze persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen werken wij wereldwijd rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten, ontwerpers en bouwplanners voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Innovatie, deskundigheid en creativiteit.

Waar kan een bedrukte display spanwand gebruikt worden?

Een display spanwand is de perfecte manier om jouw product te accentueren in uw winkeldisplay, jouw merk kracht bij te zetten met het bedrijfslogo achter de toonbank of jouw showroom te verlichten en de perfecte sfeer te creëren.

Een display wand is niet alleen geschikt voor bedrijven maar kan ook in het interieur van jouw woning worden toegepast! Een mooie skyline afbeelding achter jouw bed of een subtiel kleurenpatroon met achtergrondlicht in jouw woonkamer.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.