Print lichtbak – Geschikt voor woningen en commerciële ruimtes!

Een print is de perfecte manier om jouw product te accentueren in jouw winkeldisplay, jouw merk kracht bij te zetten met het bedrijfslogo achter de toonbank of jouw showroom te verlichten en de perfecte sfeer te creëren. Een print lichtbak is niet alleen geschikt voor bedrijven maar kan ook in het interieur van jouw woning worden toegepast! Een mooie skyline afbeelding achter jouw bed of een subtiel kleurenpatroon met achtergrondlicht in jouw woonkamer.

Een print lichtbak is geschikt voor elk interieur voor zowel woon- als werkruimtes!

spanplafond en spanwand tension vivid kantoorruimte met natuurprint fauna en flora
print lichtbak. spanplafond spanwand frameview skyline op de achtergrond van een ontvangsbalie in moderne winkel

Print lichtbak prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een print lichtbak of spanplafond bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond of spanwand?

Een spanplafond of een spanwand is een doek (van polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale PU-coating. Het wordt geplaatst onder een bestaand plafond en is ontworpen om een plafond in slechte staat of beschadigd te verbergen zodat het volledig uit het zicht verdwijnt. Een spanplafond of -wand kan zeker en vast ook worden gebruikt om een ruimte te verfraaien. Dit doek wordt gespannen met behulp van profielsystemen, die aan de wanden worden bevestigd (vandaar de naam spanplafond). Zo krijgt je een volledig nieuw plafond en wand die niet te onderscheiden zijn van een “normaal” gipsplafond dat gipsplaten gebruikt.

Wil je meer weten over een spanplafond of spanwand? Bekijk dan zeker ons artikel met meer uitleg.

Print lichtbak? Wat is dat?

Een print lichtbak is een gespannen bedrukte doek dat wordt gevestigd in een frame, dit kan op elke wand of plafond in elke ruimte gevestigd worden. Voor sommige bedrijven is dit op zich al voldoende, maar als je nog een stap verder wilt gaan en jouw producten/diensten nog meer in de kijker wilt zetten, kan je kiezen voor een lichtbak met een bedrukt gespannen doek eroverheen. 

Een print lichtbak staat soms ook wel bekend als framebox, lichtbox of als displaybox. Het doel van deze display stretch wall is om afbeeldingen, advertenties, producten, diensten, tekeningen, kaarten, en andere zaken te showcasen.

Commercieel gebruik

Een print lichtbak, die ook bekend staat als een lichtbak, is de perfecte manier om jouw producten en diensten tentoon te stellen. Het kan de ware essentie van het product of de dienst weergeven en emoties opwekken bij jouw klanten.

Jouw logo achter de toonbank of in je etalage kan het interieur van je winkel echt samenbrengen. Een print lichtbak is ook zeer geschikt voor kantoren. In jouw ontvangsthal, vergaderzalen of in kantoren kan het een pop off kleur toevoegen of echt het merkimago versterken.

Kortom, een print lichtbak kan de finishing touch zijn die jouw interieur nodig heeft om de perfecte sfeer te creëren voor jouw werknemers of jouw klanten.

Persoonlijk gebruik

Hoewel een print lichtbak perfect is voor commerciële ruimtes, kan het ook worden geïntegreerd in het interieur van jouw woning.

Gebruik het met achtergrondverlichting om het perfecte statement piece in jouw woonkamer of gangen te creëren. Opgehangen aan de muren van jouw slaapkamers kan het een vleugje verfijning in jouw thuis brengen. Een print lichtbak kan overal en op alle mogelijke manieren worden gebruikt. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag jouw gratis offerte aan.

Print lichtbak prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een print lichtbak of spanplafond bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Waar kan een print lichtbak of verlicht plafond worden geplaatst?

TENSION® Frameview – Print Lichtbak 

TENSION® Frameview is een print lichtbak of spanplafonds die zowel in professionele sectoren als in residentiële woningen kan toegepast worden. Met een bedrukt gespannen materiaal in een framebox kan je in een mum van tijd je interieur verrijken. Je kunt opties toevoegen zoals achtergrondverlichting (in verschillende kleuren), eindeloze printmogelijkheden of er zelfs een akoestische framebox van maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos met BINT®.

Wat is de prijs van een print lichtbak?

De prijs van een spanplafond varieert en hangt sterk af van het soort spanplafond je kiest voor je woning of commerciële ruimte. Een standaard spanplafond of spanwand begint vanaf €75, uiteraard hangt de effectieve prijs van een spanplafond of spanwand sterk af van heel wat factoren.

De verschillende factoren dat een invloed heeft op de prijs van een spanplafond of spanwand:

  • Materiaal van het spanplafond of spanwand (antibacteriële stof, bedrukte stof, akoestische stof met akoestische opties, lichtdoorlatend stof enz.)
  • Oppervlakte van het spanplafond of spanwand
  • Verlichtingskeuze
  • Gekozen kleur van het spanplafond of spanwand
  • Moeilijkheidsgraad van het plaatsen van een spanplafond of spanwand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom voor een print lichtbak van BINT® kiezen

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor de meest kwalitatieve, milieuvriendelijk producten. Daarbovenop krijg je een team dat zich volledig inzet voor de inrichting of renovatie van jouw huis.

Met een spanplafond of spanwand in jouw huis kan je uit talloze opties kiezen. Afgestemd op de look van het interieur van jouw huis. Denk maar aan een wand met een elegante print in jouw slaapkamer. Een verlichte koepel in jouw woonkamer, een strakke witte spanplafond in jouw keuken, of misschien een combinatie van de vermelde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het plaatsen van een spanplafond of spanwand in jouw appartement? Contacteer BINT® en krijg een gratis offerte voor jouw woning, kantoor of commerciële ruimte.

Kleine professionele tip voor spanplafonds of spanwanden

Een nieuw spanplafond is een keuze die zorgvuldig moet worden overwogen. Onze experts zullen je helpen in dit proces. Zij zullen ervoor zorgen dat het spanplafond perfect in jouw huis past en jou bijstaan bij de keuze van jouw spanplafond of spanwand.

Print lichtbak prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een print lichtbak of spanplafond bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint