BINT® biedt een uitgebreid assortiment spanplafond en wand mogelijkheden, van de klassieke meesterstukken tot de meest trendy nieuwigheden.

Retail

spanplafond spanwand frameview op een breedbeeld achtergrond moderne tendry electronica winkel spanplafond prijs

Een showroom is het hart van iedere handelszaak.

De uitstraling van uw showroom bepaalt het succes van uw onderneming. Met onze bijzondere spanplafonds-, wanden en (licht)panelen, bouwen wij creatieve ruimtes die uw klanten verbinden met uw merk. Een uitnodigende showroom zal leiden tot meer bezoekers en meer verkoop. Onze spanplafonds- en wanden zijn onbeperkt in kleuren en afwerkingen. Vocht- en schimmelwerend, onderhoudsarm, antistatisch, UV bestendig, duurzaam en voldoen aan de strengste brandnormen.

Of het nu gaat om een stralend plafond, print aan de muur of een complex verlichtingssysteem, wij brengen uw verbeelding tot leven. Door onze persoonlijke aanpak en innovatieve oplossingen werken wij wereldwijd rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met architecten, ontwerpers en bouwplanners voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Innovatie, deskundigheid en creativiteit.

DE 6 STRAKKE TROEVEN VAN BINT®

Geen breekwerk

We hoeven niets uit te breken en je meubelen blijven gewoon staan. Onze vakmensen zijn binnen en weer buiten voor je het weet.

Snel geplaatst

We plaatsen 40m2 in 1 dag. Inclusief inbouwspots. Zo spaar je een pak werkuren uit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een plafond in gipsplaten.

Eindeloze variaties

Er zijn spanplafonds en -wanden voor elke stijl. Van rustiek tot extravagant, van kleurrijk tot sober: yes we can! Mét de verlichting of print van jouw keuze.

Onderhoudsvriendelijk

Onze polyester spanplafonds zijn antistatisch en daardoor onderhoudsarm. Bovendien zijn ze UV bestendig. Geen stof, geen verkleuring.

Geluidsdempend

Voor een optimale demping gebruiken we micro-geperforeerde doeken en voorzien we een extra, speciale laag akoestische wol.

Persoonlijke aanpak

Werken wij rechtstreeks voor particulieren, maar ook samen met aannemers wereldwijd voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Breng uw winkel tot leven!

Spanplafonds van BINT® bieden ook een unieke mogelijkheid om foto’s op het polyester te drukken voor unieke en aangepaste toepassingen. Er is geen grens aan wat kan worden geprint op een spanplafond of spanwand. Van een afbeelding in volledige kleuren tot een heel eenvoudig ontwerp in elke kleur of afwerking. De lichtdoorlatende afwerking wordt vaak gebruikt voor het bedrukken van een afbeelding. Met een helder wit of een kleurvariant verlichting (RGB) krijgt de originele afgedrukte afbeelding een unieke uitstraling.

Bovendien wordt de mat witte afwerking ook gebruikt voor een bedrukking aangezien het polyester fungeert als achtergrond.