SPANPLAFOND ANTWERPEN EN PRINTWAND ANTWERPEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND ANTWERPEN !

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Antwerpen en printwand Antwerpen? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Antwerpen en spanplafond Antwerpen ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Antwerpen en printwand Antwerpen met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Antwerpen of andere steden dan Antwerpen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Antwerpen.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Antwerpen !

Spanplafond Antwerpen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Antwerpen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Antwerpen is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Antwerpen is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Antwerpen onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Antwerpen). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Antwerpen kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Antwerpen ?

Een spanplafond is echt populair in Antwerpen !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Antwerpen; daarom is een spanplafond Antwerpen een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Antwerpen:

 • Een spanplafond Antwerpen verbetert de akoestiek in uw woning in Antwerpen en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Antwerpen helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Antwerpen te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Antwerpen of een printwand Antwerpen veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Antwerpen is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Antwerpen is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Antwerpen kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Antwerpen, uw woonkamer spanplafond Antwerpen of voor uw slaapkamer spanplafond Antwerpen in Antwerpen is, spanplafond Antwerpen en printwand Antwerpen zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Antwerpen waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Antwerpen zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Antwerpen als geen ander!
Spanplafond Antwerpen

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Antwerpen: koud spanplafond Antwerpen (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Antwerpen (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Antwerpen, akoestisch spanplafond Antwerpen en bedrukt spanplafond Antwerpen. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Antwerpen, frame spanplafond Antwerpen, en antibacterieel spanplafond Antwerpen, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Antwerpen

 Een polyester spanplafond Antwerpen of printwand Antwerpen wordt ook wel een koud spanplafond Antwerpen genoemd. Een polyester spanplafond Antwerpen wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Antwerpen wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Antwerpen zijn er bij een polyester spanplafond Antwerpen nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Antwerpen voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Antwerpen dat niet is.

 • PVC spanplafond Antwerpen

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Antwerpen wordt ook wel een warm spanplafond Antwerpen genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Antwerpen tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Antwerpen en bedrukte wand Antwerpen.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Antwerpen die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Antwerpen aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Antwerpen en printwand Antwerpen, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Antwerpen

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Antwerpen en printwand Antwerpen. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Antwerpen is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Antwerpen of printwand Antwerpen.

TENSION® Essentials spanplafond Antwerpen, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Antwerpen is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Antwerpen of printwand Antwerpen

TENSION® Whisper spanplafond Antwerpen, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Antwerpen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Antwerpen of spanplafond Antwerpen is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek. TENSION® Whisper spanplafond Antwerpen, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Antwerpen of printwand Antwerpen

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Antwerpen maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Antwerpen of spanwand Antwerpen

Een TENSION® Sterile spanplafond Antwerpen is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Antwerpen voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Antwerpen of bedrukte wanden Antwerpen kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Antwerpen of bedrukte wand Antwerpen is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Antwerpen of printwand  Antwerpen met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Antwerpen kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Antwerpen ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Antwerpen en printwand Antwerpen!

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Antwerpen of printwand Antwerpen

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Antwerpen. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Antwerpen te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Antwerpen of bedrukte wand Antwerpen, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Antwerpen gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Antwerpen of wand Antwerpen

Een TENSION® Frameview spanplafond Antwerpen of spanwand Antwerpen kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Antwerpen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Antwerpen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Antwerpen lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Antwerpen zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Antwerpen met zorg te installeren. Als een spanplafond Antwerpen niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Antwerpen in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Antwerpen gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Antwerpen ?

De prijs van een spanplafond Antwerpen varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Antwerpen dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Antwerpen of spanwand Antwerpen begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Antwerpen of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Antwerpen of een printwand Antwerpen beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Antwerpen of van de printwand Antwerpen (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Antwerpen of printwand Antwerpen
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Antwerpen
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Antwerpen of de printwand Antwerpen
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Antwerpen of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Antwerpen ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Antwerpen of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Antwerpen in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Antwerpen of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Antwerpen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Antwerpen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint