SPANPLAFOND ARDOOIE EN PRINTWAND ARDOOIE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND ARDOOIE !

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Ardooie en printwand Ardooie? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Ardooie en spanplafond Ardooie ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Ardooie en printwand Ardooie met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Ardooie of andere steden dan Ardooie nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Ardooie.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Ardooie !

Spanplafond Ardooie prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Ardooie bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Ardooie is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Ardooie is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Ardooie onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Ardooie). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Ardooie kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Ardooie ?

Een spanplafond is echt populair in Ardooie !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Ardooie; daarom is een spanplafond Ardooie een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Ardooie:

 • Een spanplafond Ardooie verbetert de akoestiek in uw woning in Ardooie en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Ardooie helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Ardooie te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Ardooie of een printwand Ardooie veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Ardooie is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Ardooie is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Ardooie kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Ardooie, uw woonkamer spanplafond Ardooie of voor uw slaapkamer spanplafond Ardooie in Ardooie is, spanplafond Ardooie en printwand Ardooie zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Ardooie waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Ardooie zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Ardooie als geen ander!
Spanplafond ardooie

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Ardooie: koud spanplafond Ardooie (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Ardooie (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Ardooie, akoestisch spanplafond Ardooie en bedrukt spanplafond Ardooie. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Ardooie, frame spanplafond Ardooie, en antibacterieel spanplafond Ardooie, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Ardooie

 Een polyester spanplafond Ardooie of printwand Ardooie wordt ook wel een koud spanplafond Ardooie genoemd. Een polyester spanplafond Ardooie wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Ardooie wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Ardooie zijn er bij een polyester spanplafond Ardooie nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Ardooie voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Ardooie dat niet is.

 • PVC spanplafond Ardooie

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Ardooie wordt ook wel een warm spanplafond Ardooie genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Ardooie tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Ardooie en bedrukte wand Ardooie.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Ardooie die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Ardooie aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Ardooie en printwand Ardooie, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Ardooie

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Ardooie en printwand Ardooie. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Ardooie is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Ardooie of printwand Ardooie.

TENSION® Essentials spanplafond Ardooie, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Ardooie is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Ardooie of printwand Ardooie

TENSION® Whisper spanplafond Ardooie, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Ardooie om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Ardooie of spanplafond Ardooie is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Ardooie, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Ardooie of printwand Ardooie

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Ardooie maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Ardooie of spanwand Ardooie

Een TENSION® Sterile spanplafond Ardooie is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Ardooie voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Ardooie of bedrukte wanden Ardooie kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Ardooie of bedrukte wand Ardooie is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Ardooie of printwand  Ardooie met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Ardooie kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Ardooie ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Ardooie en printwand Ardooie!

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Ardooie of printwand Ardooie

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Ardooie. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Ardooie te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Ardooie of bedrukte wand Ardooie, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Ardooie gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Ardooie of wand Ardooie

Een TENSION® Frameview spanplafond Ardooie of spanwand Ardooie kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Ardooie prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Ardooie bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Ardooie lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Ardooie zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Ardooie met zorg te installeren. Als een spanplafond Ardooie niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Ardooie in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Ardooie gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Ardooie ?

De prijs van een spanplafond Ardooie varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Ardooie dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Ardooie of spanwand Ardooie begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Ardooie of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Ardooie of een printwand Ardooie beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Ardooie of van de printwand Ardooie (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Ardooie of printwand Ardooie
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Ardooie
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Ardooie of de printwand Ardooie
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Ardooie of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Ardooie ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Ardooie of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Ardooie in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Ardooie of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Ardooie prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Ardooie bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint