SPANPLAFOND AVELGEM EN PRINTWAND AVELGEM

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND AVELGEM !

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Avelgem en printwand Avelgem? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Avelgem en spanplafond Avelgem ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Avelgem en printwand Avelgem met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Avelgem of andere steden dan Avelgem nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Avelgem.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Avelgem !

Spanplafond Avelgem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Avelgem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Avelgem is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Avelgem is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Avelgem onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Avelgem). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Avelgem kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Avelgem ?

Een spanplafond is echt populair in Avelgem !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Avelgem; daarom is een spanplafond Avelgem een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Avelgem:

 • Een spanplafond Avelgem verbetert de akoestiek in uw woning in Avelgem en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Avelgem helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Avelgem te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Avelgem of een printwand Avelgem veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Avelgem is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Avelgem is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Avelgem kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Avelgem, uw woonkamer spanplafond Avelgem of voor uw slaapkamer spanplafond Avelgem in Avelgem is, spanplafond Avelgem en printwand Avelgem zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Avelgem waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Avelgem zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Avelgem als geen ander!
spanplafond Avelgem

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Avelgem: koud spanplafond Avelgem (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Avelgem (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Avelgem, akoestisch spanplafond Avelgem en bedrukt spanplafond Avelgem. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Avelgem, frame spanplafond Avelgem, en antibacterieel spanplafond Avelgem, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Avelgem

 Een polyester spanplafond Avelgem of printwand Avelgem wordt ook wel een koud spanplafond Avelgem genoemd. Een polyester spanplafond Avelgem wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Avelgem wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Avelgem zijn er bij een polyester spanplafond Avelgem nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Avelgem voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Avelgem dat niet is.

 • PVC spanplafond Avelgem

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Avelgem wordt ook wel een warm spanplafond Avelgem genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Avelgem tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Avelgem en bedrukte wand Avelgem.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Avelgem die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Avelgem aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Avelgem en printwand Avelgem, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Avelgem

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Avelgem en printwand Avelgem. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Avelgem is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Avelgem of printwand Avelgem.

TENSION® Essentials spanplafond Avelgem, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Avelgem is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Avelgem of printwand Avelgem

TENSION® Whisper spanplafond Avelgem, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Avelgem om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Avelgem of spanplafond Avelgem is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Avelgem, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Avelgem of printwand Avelgem

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Avelgem maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Avelgem of spanwand Avelgem

Een TENSION® Sterile spanplafond Avelgem is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Avelgem voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Avelgem of bedrukte wanden Avelgem kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Avelgem of bedrukte wand Avelgem is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Avelgem of printwand  Avelgem met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Avelgem kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Avelgem ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Avelgem en printwand Avelgem!

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Avelgem of printwand Avelgem

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Avelgem. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Avelgem te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Avelgem of bedrukte wand Avelgem, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Avelgem gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Avelgem of wand Avelgem

Een TENSION® Frameview spanplafond Avelgem of spanwand Avelgem kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Avelgem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Avelgem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Avelgem lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Avelgem zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Avelgem met zorg te installeren. Als een spanplafond Avelgem niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Avelgem in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Avelgem gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Avelgem ?

De prijs van een spanplafond Avelgem varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Avelgem dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Avelgem of spanwand Avelgem begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Avelgem of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Avelgem of een printwand Avelgem beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Avelgem of van de printwand Avelgem (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Avelgem of printwand Avelgem
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Avelgem
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Avelgem of de printwand Avelgem
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Avelgem of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Avelgem ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Avelgem of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Avelgem in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Avelgem of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Avelgem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Avelgem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint