SPANPLAFOND BEGIJNENDIJK EN PRINTWAND BEGIJNENDIJK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND BEGIJNENDIJK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Begijnendijk en printwand Begijnendijk? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Begijnendijk en spanplafond Begijnendijk ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Begijnendijk en printwand Begijnendijk met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Begijnendijk of andere steden dan Begijnendijk nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Begijnendijk.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Begijnendijk!

Spanplafond Begijnendijk prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Begijnendijk bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Begijnendijk is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Begijnendijk is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Begijnendijk onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Begijnendijk). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Begijnendijk kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Begijnendijk ?

Een spanplafond is echt populair in Begijnendijk !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Begijnendijk; daarom is een spanplafond Begijnendijk een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Begijnendijk:

 • Een spanplafond Begijnendijk verbetert de akoestiek in uw woning in Begijnendijk en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Begijnendijk helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Begijnendijk te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Begijnendijk of een printwand Begijnendijk veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Begijnendijk is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Begijnendijk is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Begijnendijk kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Begijnendijk, uw woonkamer spanplafond Begijnendijk of voor uw slaapkamer spanplafond Begijnendijk in Begijnendijk is, spanplafond Begijnendijk en printwand Begijnendijk zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Begijnendijk waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Begijnendijk zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Begijnendijk als geen ander!

spanplafond Begijnendijk

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Begijnendijk: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Begijnendijk (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Begijnendijk, akoestisch spanplafond Begijnendijk en bedrukt spanplafond Begijnendijk. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Begijnendijk, frame spanplafond Begijnendijk, en antibacterieel spanplafond Begijnendijk, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Begijnendijk

Een polyester spanplafond Begijnendijk of printwand Begijnendijk wordt ook wel een koud spanplafond Begijnendijk genoemd. Een polyester spanplafond Begijnendijk wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Begijnendijk wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Begijnendijk zijn er bij een polyester spanplafond Begijnendijk nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Begijnendijk voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Begijnendijk dat niet is.

 • PVC spanplafond Begijnendijk

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Begijnendijk wordt ook wel een warm spanplafond Begijnendijk genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Begijnendijk tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Begijnendijk en bedrukte wand Begijnendijk.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Begijnendijk die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Begijnendijk aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Begijnendijk en printwand Begijnendijk, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Begijnendijk

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Begijnendijk en printwand Begijnendijk. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Begijnendijk is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Begijnendijk of printwand Begijnendijk.

TENSION® Essentials spanplafond Begijnendijk, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Begijnendijk is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Begijnendijk of printwand  Begijnendijk met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Begijnendijk kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Begijnendijk ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Begijnendijk en printwand Begijnendijk.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Begijnendijk of printwand Begijnendijk

TENSION® Whisper spanplafond Begijnendijk, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Begijnendijk om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Begijnendijk of spanplafond Begijnendijk is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Begijnendijk, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Begijnendijk of printwand Begijnendijk

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Begijnendijk. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Begijnendijk te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Begijnendijk of bedrukte wand Begijnendijk, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Begijnendijk gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Begijnendijk of printwand Begijnendijk

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Begijnendijk maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Begijnendijk of wand Begijnendijk

Een TENSION® Frameview spanplafond Begijnendijk of spanwand Begijnendijk kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Begijnendijk of spanwand Begijnendijk

Een TENSION® Sterile spanplafond Begijnendijk is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Begijnendijk voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Begijnendijk of bedrukte wanden Begijnendijk kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Begijnendijk of bedrukte wand Begijnendijk is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Begijnendijk prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Begijnendijk bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Begijnendijk lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Begijnendijk zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Begijnendijk met zorg te installeren. Als een spanplafond Begijnendijk niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Begijnendijk in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Begijnendijk gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Begijnendijk ?

De prijs van een spanplafond Begijnendijk varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Begijnendijk dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Begijnendijk of spanwand Begijnendijk begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Begijnendijk of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Begijnendijk of een printwand Begijnendijk beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Begijnendijk of van de printwand Begijnendijk (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Begijnendijk of printwand Begijnendijk
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Begijnendijk
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Begijnendijk of de printwand Begijnendijk
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Begijnendijk of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Begijnendijk ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Begijnendijk of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Begijnendijk in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Begijnendijk of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Begijnendijk prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Begijnendijk bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint