SPANPLAFOND BEKKEVOORT EN PRINTWAND BEKKEVOORT

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND BEKKEVOORT!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Bekkevoort en printwand Bekkevoort? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Bekkevoort en spanplafond Bekkevoort ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Bekkevoort en printwand Bekkevoort met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Bekkevoort of andere steden dan Bekkevoort nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Bekkevoort.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Bekkevoort!

Spanplafond Bekkevoort prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bekkevoort bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Bekkevoort is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Bekkevoort is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Bekkevoort onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Bekkevoort). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Bekkevoort kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Bekkevoort ?

Een spanplafond is echt populair in Bekkevoort !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Bekkevoort; daarom is een spanplafond Bekkevoort een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Bekkevoort:

 • Een spanplafond Bekkevoort verbetert de akoestiek in uw woning in Bekkevoort en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Bekkevoort helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Bekkevoort te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Bekkevoort of een printwand Bekkevoort veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Bekkevoort is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Bekkevoort is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Bekkevoort kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Bekkevoort, uw woonkamer spanplafond Bekkevoort of voor uw slaapkamer spanplafond Bekkevoort in Bekkevoort is, spanplafond Bekkevoort en printwand Bekkevoort zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Bekkevoort waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Bekkevoort zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Bekkevoort als geen ander!

spanplafond Bekkevoort

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Bekkevoort: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Bekkevoort (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Bekkevoort, akoestisch spanplafond Bekkevoort en bedrukt spanplafond Bekkevoort. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Bekkevoort, frame spanplafond Bekkevoort, en antibacterieel spanplafond Bekkevoort, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Bekkevoort

Een polyester spanplafond Bekkevoort of printwand Bekkevoort wordt ook wel een koud spanplafond Bekkevoort genoemd. Een polyester spanplafond Bekkevoort wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Bekkevoort wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Bekkevoort zijn er bij een polyester spanplafond Bekkevoort nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Bekkevoort voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Bekkevoort dat niet is.

 • PVC spanplafond Bekkevoort

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Bekkevoort wordt ook wel een warm spanplafond Bekkevoort genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Bekkevoort tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Bekkevoort en bedrukte wand Bekkevoort.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Bekkevoort die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Bekkevoort aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Bekkevoort en printwand Bekkevoort, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Bekkevoort

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Bekkevoort en printwand Bekkevoort. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Bekkevoort is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Bekkevoort of printwand Bekkevoort.

TENSION® Essentials spanplafond Bekkevoort, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Bekkevoort is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Bekkevoort of printwand  Bekkevoort met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Bekkevoort kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Bekkevoort ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Bekkevoort en printwand Bekkevoort.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Bekkevoort of printwand Bekkevoort

TENSION® Whisper spanplafond Bekkevoort, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Bekkevoort om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Bekkevoort of spanplafond Bekkevoort is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Bekkevoort, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Bekkevoort of printwand Bekkevoort

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Bekkevoort. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Bekkevoort te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Bekkevoort of bedrukte wand Bekkevoort, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Bekkevoort gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Bekkevoort of printwand Bekkevoort

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Bekkevoort maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Bekkevoort of wand Bekkevoort

Een TENSION® Frameview spanplafond Bekkevoort of spanwand Bekkevoort kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Bekkevoort of spanwand Bekkevoort

Een TENSION® Sterile spanplafond Bekkevoort is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Bekkevoort voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Bekkevoort of bedrukte wanden Bekkevoort kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Bekkevoort of bedrukte wand Bekkevoort is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Bekkevoort prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bekkevoort bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Bekkevoort lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Bekkevoort zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Bekkevoort met zorg te installeren. Als een spanplafond Bekkevoort niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Bekkevoort in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Bekkevoort gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Bekkevoort ?

De prijs van een spanplafond Bekkevoort varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Bekkevoort dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Bekkevoort of spanwand Bekkevoort begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Bekkevoort of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Bekkevoort of een printwand Bekkevoort beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Bekkevoort of van de printwand Bekkevoort (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Bekkevoort of printwand Bekkevoort
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Bekkevoort
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Bekkevoort of de printwand Bekkevoort
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Bekkevoort of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Bekkevoort ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Bekkevoort of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Bekkevoort in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Bekkevoort of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Bekkevoort prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bekkevoort bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint