SPANPLAFOND BERTEM EN PRINTWAND BERTEM

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND BERTEM!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Bertem en printwand Bertem? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Bertem en spanplafond Bertem ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Bertem en printwand Bertem met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Bertem of andere steden dan Bertem nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Bertem.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Bertem!

Spanplafond Bertem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bertem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Bertem is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Bertem is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Bertem onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Bertem). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Bertem kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Bertem ?

Een spanplafond is echt populair in Bertem !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Bertem; daarom is een spanplafond Bertem een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Bertem:

 • Een spanplafond Bertem verbetert de akoestiek in uw woning in Bertem en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Bertem helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Bertem te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Bertem of een printwand Bertem veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Bertem is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Bertem is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Bertem kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Bertem, uw woonkamer spanplafond Bertem of voor uw slaapkamer spanplafond Bertem in Bertem is, spanplafond Bertem en printwand Bertem zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Bertem waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Bertem zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Bertem als geen ander!

spanplafond Bertem

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Bertem: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Bertem (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Bertem, akoestisch spanplafond Bertem en bedrukt spanplafond Bertem. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Bertem, frame spanplafond Bertem, en antibacterieel spanplafond Bertem, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Bertem

Een polyester spanplafond Bertem of printwand Bertem wordt ook wel een koud spanplafond Bertem genoemd. Een polyester spanplafond Bertem wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Bertem wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Bertem zijn er bij een polyester spanplafond Bertem nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Bertem voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Bertem dat niet is.

 • PVC spanplafond Bertem

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Bertem wordt ook wel een warm spanplafond Bertem genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Bertem tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Bertem en bedrukte wand Bertem.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Bertem die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Bertem aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Bertem en printwand Bertem, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Bertem

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Bertem en printwand Bertem. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Bertem is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Bertem of printwand Bertem.

TENSION® Essentials spanplafond Bertem, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Bertem is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Bertem of printwand  Bertem met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Bertem kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Bertem ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Bertem en printwand Bertem.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Bertem of printwand Bertem

TENSION® Whisper spanplafond Bertem, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Bertem om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Bertem of spanplafond Bertem is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Bertem, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Bertem of printwand Bertem

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Bertem. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Bertem te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Bertem of bedrukte wand Bertem, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Bertem gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Bertem of printwand Bertem

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Bertem maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Bertem of wand Bertem

Een TENSION® Frameview spanplafond Bertem of spanwand Bertem kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Bertem of spanwand Bertem

Een TENSION® Sterile spanplafond Bertem is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Bertem voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Bertem of bedrukte wanden Bertem kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Bertem of bedrukte wand Bertem is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Bertem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bertem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Bertem lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Bertem zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Bertem met zorg te installeren. Als een spanplafond Bertem niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Bertem in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Bertem gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Bertem ?

De prijs van een spanplafond Bertem varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Bertem dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Bertem of spanwand Bertem begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Bertem of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Bertem of een printwand Bertem beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Bertem of van de printwand Bertem (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Bertem of printwand Bertem
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Bertem
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Bertem of de printwand Bertem
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Bertem of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Bertem ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Bertem of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Bertem in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Bertem of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Bertem prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bertem bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint