SPANPLAFOND BIERBEEK EN PRINTWAND BIERBEEK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND BIERBEEK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Bierbeek en printwand Bierbeek? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Bierbeek en spanplafond Bierbeek ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Bierbeek en printwand Bierbeek met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Bierbeek of andere steden dan Bierbeek nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Bierbeek.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Bierbeek!

Spanplafond Bierbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bierbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Bierbeek is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Bierbeek is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Bierbeek onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Bierbeek). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Bierbeek kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Bierbeek ?

Een spanplafond is echt populair in Bierbeek !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Bierbeek; daarom is een spanplafond Bierbeek een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Bierbeek:

 • Een spanplafond Bierbeek verbetert de akoestiek in uw woning in Bierbeek en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Bierbeek helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Bierbeek te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Bierbeek of een printwand Bierbeek veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Bierbeek is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Bierbeek is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Bierbeek kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Bierbeek, uw woonkamer spanplafond Bierbeek of voor uw slaapkamer spanplafond Bierbeek in Bierbeek is, spanplafond Bierbeek en printwand Bierbeek zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Bierbeek waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Bierbeek zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Bierbeek als geen ander!

spanplafond Bierbeek

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Bierbeek: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Bierbeek (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Bierbeek, akoestisch spanplafond Bierbeek en bedrukt spanplafond Bierbeek. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Bierbeek, frame spanplafond Bierbeek, en antibacterieel spanplafond Bierbeek, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Bierbeek

Een polyester spanplafond Bierbeek of printwand Bierbeek wordt ook wel een koud spanplafond Bierbeek genoemd. Een polyester spanplafond Bierbeek wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Bierbeek wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Bierbeek zijn er bij een polyester spanplafond Bierbeek nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Bierbeek voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Bierbeek dat niet is.

 • PVC spanplafond Bierbeek

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Bierbeek wordt ook wel een warm spanplafond Bierbeek genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Bierbeek tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Bierbeek en bedrukte wand Bierbeek.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Bierbeek die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Bierbeek aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Bierbeek en printwand Bierbeek, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Bierbeek

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Bierbeek en printwand Bierbeek. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Bierbeek is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Bierbeek of printwand Bierbeek.

TENSION® Essentials spanplafond Bierbeek, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Bierbeek is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

 

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Bierbeek of printwand  Bierbeek met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Bierbeek kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Bierbeek ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Bierbeek en printwand Bierbeek.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Bierbeek of printwand Bierbeek

TENSION® Whisper spanplafond Bierbeek, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Bierbeek om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Bierbeek of spanplafond Bierbeek is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Bierbeek, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Bierbeek of printwand Bierbeek

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Bierbeek. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Bierbeek te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Bierbeek of bedrukte wand Bierbeek, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Bierbeek gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Bierbeek of printwand Bierbeek

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Bierbeek maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Bierbeek of wand Bierbeek

Een TENSION® Frameview spanplafond Bierbeek of spanwand Bierbeek kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Bierbeek of spanwand Bierbeek

Een TENSION® Sterile spanplafond Bierbeek is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Bierbeek voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Bierbeek of bedrukte wanden Bierbeek kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Bierbeek of bedrukte wand Bierbeek is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Bierbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bierbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Bierbeek lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Bierbeek zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Bierbeek met zorg te installeren. Als een spanplafond Bierbeek niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Bierbeek in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Bierbeek gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Bierbeek ?

De prijs van een spanplafond Bierbeek varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Bierbeek dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Bierbeek of spanwand Bierbeek begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Bierbeek of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Bierbeek of een printwand Bierbeek beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Bierbeek of van de printwand Bierbeek (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Bierbeek of printwand Bierbeek
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Bierbeek
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Bierbeek of de printwand Bierbeek
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Bierbeek of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Bierbeek ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Bierbeek of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Bierbeek in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Bierbeek of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Bierbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Bierbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint