SPANPLAFOND BOORTMEERBEEK EN PRINTWAND BOORTMEERBEEK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND BOORTMEERBEEK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Boortmeerbeek en printwand Boortmeerbeek? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Boortmeerbeek en spanplafond Boortmeerbeek ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Boortmeerbeek en printwand Boortmeerbeek met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Boortmeerbeek of andere steden dan Boortmeerbeek nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Boortmeerbeek.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Boortmeerbeek!

Spanplafond Boortmeerbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Boortmeerbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Boortmeerbeek is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Boortmeerbeek is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Boortmeerbeek onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Boortmeerbeek). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Boortmeerbeek kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Boortmeerbeek ?

Een spanplafond is echt populair in Boortmeerbeek !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Boortmeerbeek; daarom is een spanplafond Boortmeerbeek een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Boortmeerbeek:

 • Een spanplafond Boortmeerbeek verbetert de akoestiek in uw woning in Boortmeerbeek en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Boortmeerbeek helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Boortmeerbeek te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Boortmeerbeek of een printwand Boortmeerbeek veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Boortmeerbeek is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Boortmeerbeek is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Boortmeerbeek kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Boortmeerbeek, uw woonkamer spanplafond Boortmeerbeek of voor uw slaapkamer spanplafond Boortmeerbeek in Boortmeerbeek is, spanplafond Boortmeerbeek en printwand Boortmeerbeek zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Boortmeerbeek waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Boortmeerbeek zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Boortmeerbeek als geen ander!

spanplafond Boortmeerbeek

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Boortmeerbeek: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Boortmeerbeek (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Boortmeerbeek, akoestisch spanplafond Boortmeerbeek en bedrukt spanplafond Boortmeerbeek. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Boortmeerbeek, frame spanplafond Boortmeerbeek, en antibacterieel spanplafond Boortmeerbeek, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Boortmeerbeek

Een polyester spanplafond Boortmeerbeek of printwand Boortmeerbeek wordt ook wel een koud spanplafond Boortmeerbeek genoemd. Een polyester spanplafond Boortmeerbeek wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Boortmeerbeek wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Boortmeerbeek zijn er bij een polyester spanplafond Boortmeerbeek nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Boortmeerbeek voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Boortmeerbeek dat niet is.

 • PVC spanplafond Boortmeerbeek

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Boortmeerbeek wordt ook wel een warm spanplafond Boortmeerbeek genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Boortmeerbeek tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Boortmeerbeek en bedrukte wand Boortmeerbeek.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Boortmeerbeek die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Boortmeerbeek aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Boortmeerbeek en printwand Boortmeerbeek, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Boortmeerbeek

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Boortmeerbeek en printwand Boortmeerbeek. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Boortmeerbeek is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Boortmeerbeek of printwand Boortmeerbeek.

TENSION® Essentials spanplafond Boortmeerbeek, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Boortmeerbeek is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Boortmeerbeek of printwand  Boortmeerbeek met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Boortmeerbeek kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Boortmeerbeek ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Boortmeerbeek en printwand Boortmeerbeek.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Boortmeerbeek of printwand Boortmeerbeek

TENSION® Whisper spanplafond Boortmeerbeek, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Boortmeerbeek om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Boortmeerbeek of spanplafond Boortmeerbeek is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Boortmeerbeek, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Boortmeerbeek of printwand Boortmeerbeek

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Boortmeerbeek. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Boortmeerbeek te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Boortmeerbeek of bedrukte wand Boortmeerbeek, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Boortmeerbeek gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Boortmeerbeek of printwand Boortmeerbeek

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Boortmeerbeek maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Boortmeerbeek of wand Boortmeerbeek

Een TENSION® Frameview spanplafond Boortmeerbeek of spanwand Boortmeerbeek kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Boortmeerbeek of spanwand Boortmeerbeek

Een TENSION® Sterile spanplafond Boortmeerbeek is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Boortmeerbeek voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Boortmeerbeek of bedrukte wanden Boortmeerbeek kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Boortmeerbeek of bedrukte wand Boortmeerbeek is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Boortmeerbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Boortmeerbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Boortmeerbeek lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Boortmeerbeek zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Boortmeerbeek met zorg te installeren. Als een spanplafond Boortmeerbeek niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Boortmeerbeek in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Boortmeerbeek gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Boortmeerbeek ?

De prijs van een spanplafond Boortmeerbeek varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Boortmeerbeek dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Boortmeerbeek of spanwand Boortmeerbeek begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Boortmeerbeek of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Boortmeerbeek of een printwand Boortmeerbeek beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Boortmeerbeek of van de printwand Boortmeerbeek (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Boortmeerbeek of printwand Boortmeerbeek
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Boortmeerbeek
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Boortmeerbeek of de printwand Boortmeerbeek
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Boortmeerbeek of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Boortmeerbeek ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Boortmeerbeek of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Boortmeerbeek in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Boortmeerbeek of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Boortmeerbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Boortmeerbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint