SPANPLAFOND BRUGGE EN PRINTWAND BRUGGE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND BRUGGE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Brugge en printwand Brugge? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Brugge en spanplafond Brugge ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Brugge en printwand Brugge met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Brugge of andere steden dan Brugge nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Brugge.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Brugge!

Spanplafond Brugge prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Brugge bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Brugge is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Brugge is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Brugge onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Brugge). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Brugge kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Brugge?

Een spanplafond is echt populair in Brugge!

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Brugge; daarom is een spanplafond Brugge een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Brugge:

 • Een spanplafond Brugge verbetert de akoestiek in uw woning in Brugge en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Brugge helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Brugge te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Brugge of een printwand Brugge veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Brugge is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Brugge is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Brugge kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Brugge, uw woonkamer spanplafond Brugge of voor uw slaapkamer spanplafond Brugge in Brugge is, spanplafond Brugge en printwand Brugge zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Brugge waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Brugge zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Brugge als geen ander!
spanplafond brugge

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Brugge: koud spanplafond Brugge (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Brugge (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Brugge, akoestisch spanplafond Brugge en bedrukt spanplafond Brugge. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Brugge, frame spanplafond Brugge, en antibacterieel spanplafond Brugge, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Brugge

 Een polyester spanplafond Brugge of printwand Brugge wordt ook wel een koud spanplafond Brugge genoemd. Een polyester spanplafond Brugge wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Brugge wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Brugge zijn er bij een polyester spanplafond Brugge nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Brugge voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Brugge dat niet is.

 • PVC spanplafond Brugge

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Brugge wordt ook wel een warm spanplafond Brugge genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Brugge tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Brugge en bedrukte wand Brugge.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Brugge die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Brugge aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Brugge en printwand Brugge, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Brugge

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Brugge en printwand Brugge. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.

Het TENSION® spanplafond Brugge is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Brugge of printwand Brugge.

TENSION® Essentials spanplafond Brugge, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Brugge is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Brugge of printwand Brugge

TENSION® Whisper spanplafond Brugge, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Brugge om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Brugge of spanplafond Brugge is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek. TENSION® Whisper spanplafond Brugge, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Brugge of printwand Brugge

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Brugge maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Brugge of spanwand Brugge

Een TENSION® Sterile spanplafond Brugge is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Brugge voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Brugge of bedrukte wanden Brugge kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Brugge of bedrukte wand Brugge is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Brugge of printwand  Brugge met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Brugge kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Brugge ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Brugge en printwand Brugge!

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Brugge of printwand Brugge

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Brugge. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Brugge te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Brugge of bedrukte wand Brugge, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Brugge gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Brugge of wand Brugge

Een TENSION® Frameview spanplafond Brugge of spanwand Brugge kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Brugge prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Brugge bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Brugge lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Brugge zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Brugge met zorg te installeren. Als een spanplafond Brugge niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Brugge in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Brugge gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Brugge?

De prijs van een spanplafond Brugge varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Brugge dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Brugge of spanwand Brugge begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Brugge of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Brugge of een printwand Brugge beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Brugge of van de printwand Brugge (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Brugge of printwand Brugge
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Brugge
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Brugge of de printwand Brugge
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Brugge of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Brugge?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Brugge of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Brugge in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Brugge of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Brugge prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Brugge bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint