SPANPLAFOND BRUSSEL EN PRINTWAND BRUSSEL

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND BRUSSEL !

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Brussel en printwand Brussel? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Brussel en spanplafond Brussel ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Brussel en printwand Brussel met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Brussel of andere steden dan Brussel nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Brussel.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Brussel !

Spanplafond Brussel prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Brussel bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Brussel is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Brussel is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Brussel onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Brussel). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Brussel kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Brussel ?

Een spanplafond is echt populair in Brussel !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Brussel; daarom is een spanplafond Brussel een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Brussel:

 • Een spanplafond Brussel verbetert de akoestiek in uw woning in Brussel en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Brussel helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Brussel te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Brussel of een printwand Brussel veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Brussel is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Brussel is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Brussel kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Brussel, uw woonkamer spanplafond Brussel of voor uw slaapkamer spanplafond Brussel in Brussel is, spanplafond Brussel en printwand Brussel zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Brussel waar tijd onbetaalbaar is!
 • Met een spanplafond Brussel zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Brussel als geen ander!
spanplafond brussel

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Brussel: koud spanplafond Brussel (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Brussel (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Brussel, akoestisch spanplafond Brussel en bedrukt spanplafond Brussel. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Brussel, frame spanplafond Brussel, en antibacterieel spanplafond Brussel, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Brussel

 Een polyester spanplafond Brussel of printwand Brussel wordt ook wel een koud spanplafond Brussel genoemd. Een polyester spanplafond Brussel wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Brussel wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Brussel zijn er bij een polyester spanplafond Brussel nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Brussel voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Brussel dat niet is.

 • PVC spanplafond Brussel

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Brussel wordt ook wel een warm spanplafond Brussel genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Brussel tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Brussel en bedrukte wand Brussel.

 

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Brussel die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Brussel aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Brussel en printwand Brussel, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Brussel

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Brussel en printwand Brussel. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Brussel is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Essentials – Een standaard spanplafond Brussel of printwand Brussel.

TENSION® Essentials spanplafond Brussel, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Brussel is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

 

spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Whisper – Een akoestisch spanplafond Brussel of printwand Brussel

TENSION® Whisper spanplafond Brussel, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Brussel om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Brussel of spanplafond Brussel is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek. TENSION® Whisper spanplafond Brussel, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Brussel of printwand Brussel

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Brussel maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Sterile – Antibacterieel spanplafond Brussel of spanwand Brussel

Een TENSION® Sterile spanplafond Brussel is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Brussel voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Dit is ideaal voor medische omgevingen zoals dokterspraktijken, tandartspraktijken en ziekenhuizen, maar kan ook gebruikt worden in restaurants, wellness centra, kinderdagverblijven en openbare scholen. Antibacterieel spanplafond Brussel of bedrukte wanden Brussel kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Brussel of bedrukte wand Brussel is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots

TENSION® Vivid – Kleurrijke spanplafond Brussel of printwand  Brussel met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Brussel kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Brussel ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Brussel en printwand Brussel!

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips

TENSION® Lumina – Een verlicht spanplafond Brussel of printwand Brussel

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Brussel. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Brussel te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Brussel of bedrukte wand Brussel, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Brussel gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer

TENSION® Frameview – Weergave op een spanplafond Brussel of wand Brussel

Een TENSION® Frameview spanplafond Brussel of spanwand Brussel kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Brussel prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Brussel bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.

Het plaatsen van een spanplafond Brussel lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Brussel zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Brussel met zorg te installeren. Als een spanplafond Brussel niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.

Als u van plan bent om een spanplafond Brussel in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Brussel gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Brussel ?

De prijs van een spanplafond Brussel varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Brussel dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Brussel of spanwand Brussel begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Brussel of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Brussel of een printwand Brussel beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Brussel of van de printwand Brussel (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Brussel of printwand Brussel
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Brussel
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Brussel of de printwand Brussel
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Brussel of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Brussel ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Brussel of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Brussel in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Brussel of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Brussel prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Brussel bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint