SPANPLAFOND DIEST EN PRINTWAND DIEST

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND DIEST!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Diest en printwand Diest? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Diest en spanplafond Diest ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Diest en printwand Diest met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Diest of andere steden dan Diest nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Diest.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Diest!

Spanplafond Diest prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Diest bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Diest is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Diest is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Diest onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Diest). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Diest kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Diest ?

Een spanplafond is echt populair in Diest !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Diest; daarom is een spanplafond Diest een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Diest:

 • Een spanplafond Diest verbetert de akoestiek in uw woning in Diest en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Diest helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Diest te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Diest of een printwand Diest veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Diest is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Diest is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Diest kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Diest, uw woonkamer spanplafond Diest of voor uw slaapkamer spanplafond Diest in Diest is, spanplafond Diest en printwand Diest zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Diest waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Diest zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Diest als geen ander!

spanplafond diest

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Diest: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Diest (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Diest, akoestisch spanplafond Diest en bedrukt spanplafond Diest. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Diest, frame spanplafond Diest, en antibacterieel spanplafond Diest, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Diest

Een polyester spanplafond Diest of printwand Diest wordt ook wel een koud spanplafond Diest genoemd. Een polyester spanplafond Diest wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Diest wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Diest zijn er bij een polyester spanplafond Diest nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Diest voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Diest dat niet is.

 • PVC spanplafond Diest

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Diest wordt ook wel een warm spanplafond Diest genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Diest tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Diest en bedrukte wand Diest.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Diest die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Diest aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Diest en printwand Diest, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Diest

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Diest en printwand Diest. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Diest is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Diest of printwand Diest.

TENSION® Essentials spanplafond Diest, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Diest is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Diest of printwand  Diest met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Diest kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Diest ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Diest en printwand Diest.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Diest of printwand Diest

TENSION® Whisper spanplafond Diest, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Diest om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Diest of spanplafond Diest is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Diest, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Diest of printwand Diest

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Diest. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Diest te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Diest of bedrukte wand Diest, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Diest gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Diest of printwand Diest

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Diest maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

 

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Diest of wand Diest

Een TENSION® Frameview spanplafond Diest of spanwand Diest kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Diest of spanwand Diest

Een TENSION® Sterile spanplafond Diest is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Diest voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Diest of bedrukte wanden Diest kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Diest of bedrukte wand Diest is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Diest prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Diest bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Diest lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Diest zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Diest met zorg te installeren. Als een spanplafond Diest niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Diest in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Diest gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Diest ?

De prijs van een spanplafond Diest varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Diest dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Diest of spanwand Diest begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Diest of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Diest of een printwand Diest beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Diest of van de printwand Diest (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Diest of printwand Diest
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Diest
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Diest of de printwand Diest
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Diest of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Diest ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Diest of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Diest in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Diest of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Diest prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Diest bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint