SPANPLAFOND DILBEEK EN PRINTWAND DILBEEK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND DILBEEK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Dilbeek en printwand Dilbeek? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Dilbeek en spanplafond Dilbeek ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Dilbeek en printwand Dilbeek met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Dilbeek of andere steden dan Dilbeek nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Dilbeek.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Dilbeek!

Spanplafond Dilbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Dilbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Dilbeek is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Dilbeek is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Dilbeek onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Dilbeek). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Dilbeek kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Dilbeek ?

Een spanplafond is echt populair in Dilbeek !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Dilbeek; daarom is een spanplafond Dilbeek een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Dilbeek:

 • Een spanplafond Dilbeek verbetert de akoestiek in uw woning in Dilbeek en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Dilbeek helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Dilbeek te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Dilbeek of een printwand Dilbeek veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Dilbeek is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Dilbeek is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Dilbeek kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Dilbeek, uw woonkamer spanplafond Dilbeek of voor uw slaapkamer spanplafond Dilbeek in Dilbeek is, spanplafond Dilbeek en printwand Dilbeek zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Dilbeek waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Dilbeek zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Dilbeek als geen ander!

spanplafond Dilbeek

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Dilbeek: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Dilbeek (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Dilbeek, akoestisch spanplafond Dilbeek en bedrukt spanplafond Dilbeek. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Dilbeek, frame spanplafond Dilbeek, en antibacterieel spanplafond Dilbeek, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Dilbeek

Een polyester spanplafond Dilbeek of printwand Dilbeek wordt ook wel een koud spanplafond Dilbeek genoemd. Een polyester spanplafond Dilbeek wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Dilbeek wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Dilbeek zijn er bij een polyester spanplafond Dilbeek nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Dilbeek voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Dilbeek dat niet is.

 • PVC spanplafond Dilbeek

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Dilbeek wordt ook wel een warm spanplafond Dilbeek genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Dilbeek tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Dilbeek en bedrukte wand Dilbeek.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Dilbeek die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Dilbeek aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Dilbeek en printwand Dilbeek, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Dilbeek

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Dilbeek en printwand Dilbeek. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Dilbeek is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Dilbeek of printwand Dilbeek.

TENSION® Essentials spanplafond Dilbeek, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Dilbeek is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Dilbeek of printwand  Dilbeek met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Dilbeek kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Dilbeek ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Dilbeek en printwand Dilbeek.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Dilbeek of printwand Dilbeek

TENSION® Whisper spanplafond Dilbeek, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Dilbeek om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Dilbeek of spanplafond Dilbeek is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Dilbeek, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Dilbeek of printwand Dilbeek

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Dilbeek. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Dilbeek te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Dilbeek of bedrukte wand Dilbeek, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Dilbeek gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Dilbeek of printwand Dilbeek

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Dilbeek maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Dilbeek of wand Dilbeek

Een TENSION® Frameview spanplafond Dilbeek of spanwand Dilbeek kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Dilbeek of spanwand Dilbeek

Een TENSION® Sterile spanplafond Dilbeek is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Dilbeek voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Dilbeek of bedrukte wanden Dilbeek kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Dilbeek of bedrukte wand Dilbeek is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Dilbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Dilbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Dilbeek lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Dilbeek zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Dilbeek met zorg te installeren. Als een spanplafond Dilbeek niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Dilbeek in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Dilbeek gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Dilbeek ?

De prijs van een spanplafond Dilbeek varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Dilbeek dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Dilbeek of spanwand Dilbeek begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Dilbeek of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Dilbeek of een printwand Dilbeek beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Dilbeek of van de printwand Dilbeek (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Dilbeek of printwand Dilbeek
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Dilbeek
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Dilbeek of de printwand Dilbeek
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Dilbeek of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Dilbeek ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Dilbeek of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Dilbeek in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Dilbeek of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Dilbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Dilbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint