SPANPLAFOND DROGENBOS EN PRINTWAND DROGENBOS

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND DROGENBOS!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Drogenbos en printwand Drogenbos? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Drogenbos en spanplafond Drogenbos ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Drogenbos en printwand Drogenbos met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Drogenbos of andere steden dan Drogenbos nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Drogenbos.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Drogenbos!

Spanplafond Drogenbos prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Drogenbos bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Drogenbos is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Drogenbos is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Drogenbos onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Drogenbos). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Drogenbos kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Drogenbos ?

Een spanplafond is echt populair in Drogenbos !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Drogenbos; daarom is een spanplafond Drogenbos een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Drogenbos:

 • Een spanplafond Drogenbos verbetert de akoestiek in uw woning in Drogenbos en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Drogenbos helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Drogenbos te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Drogenbos of een printwand Drogenbos veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Drogenbos is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Drogenbos is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Drogenbos kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Drogenbos, uw woonkamer spanplafond Drogenbos of voor uw slaapkamer spanplafond Drogenbos in Drogenbos is, spanplafond Drogenbos en printwand Drogenbos zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Drogenbos waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Drogenbos zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Drogenbos als geen ander!

spanplafond Drogenbos

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Drogenbos: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Drogenbos (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Drogenbos, akoestisch spanplafond Drogenbos en bedrukt spanplafond Drogenbos. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Drogenbos, frame spanplafond Drogenbos, en antibacterieel spanplafond Drogenbos, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Drogenbos

Een polyester spanplafond Drogenbos of printwand Drogenbos wordt ook wel een koud spanplafond Drogenbos genoemd. Een polyester spanplafond Drogenbos wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Drogenbos wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Drogenbos zijn er bij een polyester spanplafond Drogenbos nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Drogenbos voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Drogenbos dat niet is.

 • PVC spanplafond Drogenbos

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Drogenbos wordt ook wel een warm spanplafond Drogenbos genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Drogenbos tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Drogenbos en bedrukte wand Drogenbos.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Drogenbos die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Drogenbos aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Drogenbos en printwand Drogenbos, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Drogenbos

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Drogenbos en printwand Drogenbos. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Drogenbos is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Drogenbos of printwand Drogenbos.

TENSION® Essentials spanplafond Drogenbos, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Drogenbos is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Drogenbos of printwand  Drogenbos met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Drogenbos kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Drogenbos ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Drogenbos en printwand Drogenbos.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Drogenbos of printwand Drogenbos

TENSION® Whisper spanplafond Drogenbos, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Drogenbos om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Drogenbos of spanplafond Drogenbos is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Drogenbos, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Drogenbos of printwand Drogenbos

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Drogenbos. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Drogenbos te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Drogenbos of bedrukte wand Drogenbos, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Drogenbos gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Drogenbos of printwand Drogenbos

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Drogenbos maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Drogenbos of wand Drogenbos

Een TENSION® Frameview spanplafond Drogenbos of spanwand Drogenbos kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Drogenbos of spanwand Drogenbos

Een TENSION® Sterile spanplafond Drogenbos is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Drogenbos voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Drogenbos of bedrukte wanden Drogenbos kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Drogenbos of bedrukte wand Drogenbos is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Drogenbos prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Drogenbos bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Drogenbos lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Drogenbos zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Drogenbos met zorg te installeren. Als een spanplafond Drogenbos niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Drogenbos in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Drogenbos gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Drogenbos ?

De prijs van een spanplafond Drogenbos varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Drogenbos dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Drogenbos of spanwand Drogenbos begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Drogenbos of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Drogenbos of een printwand Drogenbos beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Drogenbos of van de printwand Drogenbos (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Drogenbos of printwand Drogenbos
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Drogenbos
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Drogenbos of de printwand Drogenbos
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Drogenbos of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Drogenbos ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Drogenbos of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Drogenbos in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Drogenbos of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Drogenbos prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Drogenbos bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint