SPANPLAFOND GALMAARDEN EN PRINTWAND GALMAARDEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND GALMAARDEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Galmaarden en printwand Galmaarden? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Galmaarden en spanplafond Galmaarden ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Galmaarden en printwand Galmaarden met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Galmaarden of andere steden dan Galmaarden nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Galmaarden.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Galmaarden!

Spanplafond Galmaarden prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Galmaarden bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Galmaarden is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Galmaarden is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Galmaarden onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Galmaarden). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Galmaarden kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Galmaarden ?

Een spanplafond is echt populair in Galmaarden !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Galmaarden; daarom is een spanplafond Galmaarden een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Galmaarden:

 • Een spanplafond Galmaarden verbetert de akoestiek in uw woning in Galmaarden en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Galmaarden helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Galmaarden te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Galmaarden of een printwand Galmaarden veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Galmaarden is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Galmaarden is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Galmaarden kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Galmaarden, uw woonkamer spanplafond Galmaarden of voor uw slaapkamer spanplafond Galmaarden in Galmaarden is, spanplafond Galmaarden en printwand Galmaarden zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Galmaarden waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Galmaarden zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Galmaarden als geen ander!

spanplafond Galmaarden

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Galmaarden: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Galmaarden (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Galmaarden, akoestisch spanplafond Galmaarden en bedrukt spanplafond Galmaarden. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Galmaarden, frame spanplafond Galmaarden, en antibacterieel spanplafond Galmaarden, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Galmaarden

Een polyester spanplafond Galmaarden of printwand Galmaarden wordt ook wel een koud spanplafond Galmaarden genoemd. Een polyester spanplafond Galmaarden wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Galmaarden wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Galmaarden zijn er bij een polyester spanplafond Galmaarden nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Galmaarden voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Galmaarden dat niet is.

 • PVC spanplafond Galmaarden

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Galmaarden wordt ook wel een warm spanplafond Galmaarden genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Galmaarden tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Galmaarden en bedrukte wand Galmaarden.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Galmaarden die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Galmaarden aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Galmaarden en printwand Galmaarden, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Galmaarden

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Galmaarden en printwand Galmaarden. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Galmaarden is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Galmaarden of printwand Galmaarden.

TENSION® Essentials spanplafond Galmaarden, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Galmaarden is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Galmaarden of printwand  Galmaarden met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Galmaarden kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Galmaarden ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Galmaarden en printwand Galmaarden.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Galmaarden of printwand Galmaarden

TENSION® Whisper spanplafond Galmaarden, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Galmaarden om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Galmaarden of spanplafond Galmaarden is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Galmaarden, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Galmaarden of printwand Galmaarden

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Galmaarden. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Galmaarden te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Galmaarden of bedrukte wand Galmaarden, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Galmaarden gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Galmaarden of printwand Galmaarden

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Galmaarden maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Galmaarden of wand Galmaarden

Een TENSION® Frameview spanplafond Galmaarden of spanwand Galmaarden kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Galmaarden of spanwand Galmaarden

Een TENSION® Sterile spanplafond Galmaarden is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Galmaarden voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Galmaarden of bedrukte wanden Galmaarden kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Galmaarden of bedrukte wand Galmaarden is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Galmaarden prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Galmaarden bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Galmaarden lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Galmaarden zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Galmaarden met zorg te installeren. Als een spanplafond Galmaarden niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Galmaarden in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Galmaarden gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Galmaarden ?

De prijs van een spanplafond Galmaarden varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Galmaarden dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Galmaarden of spanwand Galmaarden begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Galmaarden of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Galmaarden of een printwand Galmaarden beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Galmaarden of van de printwand Galmaarden (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Galmaarden of printwand Galmaarden
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Galmaarden
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Galmaarden of de printwand Galmaarden
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Galmaarden of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Galmaarden ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Galmaarden of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Galmaarden in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Galmaarden of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Galmaarden prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Galmaarden bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint