SPANPLAFOND GEETBETS EN PRINTWAND GEETBETS

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND GEETBETS!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Geetbets en printwand Geetbets? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Geetbets en spanplafond Geetbets ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Geetbets en printwand Geetbets met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Geetbets of andere steden dan Geetbets nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Geetbets.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Geetbets!

Spanplafond Geetbets prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Geetbets bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Geetbets is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Geetbets is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Geetbets onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Geetbets). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Geetbets kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Geetbets ?

Een spanplafond is echt populair in Geetbets !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Geetbets; daarom is een spanplafond Geetbets een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Geetbets:

 • Een spanplafond Geetbets verbetert de akoestiek in uw woning in Geetbets en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Geetbets helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Geetbets te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Geetbets of een printwand Geetbets veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Geetbets is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Geetbets is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Geetbets kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Geetbets, uw woonkamer spanplafond Geetbets of voor uw slaapkamer spanplafond Geetbets in Geetbets is, spanplafond Geetbets en printwand Geetbets zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Geetbets waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Geetbets zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Geetbets als geen ander!

spanplafond Geetbets

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Geetbets: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Geetbets (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Geetbets, akoestisch spanplafond Geetbets en bedrukt spanplafond Geetbets. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Geetbets, frame spanplafond Geetbets, en antibacterieel spanplafond Geetbets, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Geetbets

Een polyester spanplafond Geetbets of printwand Geetbets wordt ook wel een koud spanplafond Geetbets genoemd. Een polyester spanplafond Geetbets wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Geetbets wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Geetbets zijn er bij een polyester spanplafond Geetbets nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Geetbets voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Geetbets dat niet is.

 • PVC spanplafond Geetbets

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Geetbets wordt ook wel een warm spanplafond Geetbets genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Geetbets tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Geetbets en bedrukte wand Geetbets.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Geetbets die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Geetbets aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Geetbets en printwand Geetbets, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Geetbets

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Geetbets en printwand Geetbets. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Geetbets is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Geetbets of printwand Geetbets.

TENSION® Essentials spanplafond Geetbets, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Geetbets is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Geetbets of printwand  Geetbets met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Geetbets kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Geetbets ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Geetbets en printwand Geetbets.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Geetbets of printwand Geetbets

TENSION® Whisper spanplafond Geetbets, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Geetbets om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Geetbets of spanplafond Geetbets is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Geetbets, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Geetbets of printwand Geetbets

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Geetbets. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Geetbets te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Geetbets of bedrukte wand Geetbets, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Geetbets gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Geetbets of printwand Geetbets

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Geetbets maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Geetbets of wand Geetbets

Een TENSION® Frameview spanplafond Geetbets of spanwand Geetbets kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Geetbets of spanwand Geetbets

Een TENSION® Sterile spanplafond Geetbets is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Geetbets voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Geetbets of bedrukte wanden Geetbets kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Geetbets of bedrukte wand Geetbets is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Geetbets prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Geetbets bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Geetbets lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Geetbets zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Geetbets met zorg te installeren. Als een spanplafond Geetbets niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Geetbets in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Geetbets gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Geetbets ?

De prijs van een spanplafond Geetbets varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Geetbets dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Geetbets of spanwand Geetbets begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Geetbets of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Geetbets of een printwand Geetbets beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Geetbets of van de printwand Geetbets (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Geetbets of printwand Geetbets
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Geetbets
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Geetbets of de printwand Geetbets
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Geetbets of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Geetbets ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Geetbets of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Geetbets in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Geetbets of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Geetbets prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Geetbets bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint