SPANPLAFOND GLABBEEK EN PRINTWAND GLABBEEK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND GLABBEEK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Glabbeek en printwand Glabbeek? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Glabbeek en spanplafond Glabbeek ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Glabbeek en printwand Glabbeek met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Glabbeek of andere steden dan Glabbeek nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Glabbeek.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Glabbeek!

Spanplafond Glabbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Glabbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Glabbeek is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Glabbeek is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Glabbeek onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Glabbeek). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Glabbeek kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Glabbeek ?

Een spanplafond is echt populair in Glabbeek !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Glabbeek; daarom is een spanplafond Glabbeek een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Glabbeek:

 • Een spanplafond Glabbeek verbetert de akoestiek in uw woning in Glabbeek en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Glabbeek helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Glabbeek te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Glabbeek of een printwand Glabbeek veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Glabbeek is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Glabbeek is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Glabbeek kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Glabbeek, uw woonkamer spanplafond Glabbeek of voor uw slaapkamer spanplafond Glabbeek in Glabbeek is, spanplafond Glabbeek en printwand Glabbeek zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Glabbeek waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Glabbeek zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Glabbeek als geen ander!

spanplafond Glabbeek

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Glabbeek: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Glabbeek (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Glabbeek, akoestisch spanplafond Glabbeek en bedrukt spanplafond Glabbeek. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Glabbeek, frame spanplafond Glabbeek, en antibacterieel spanplafond Glabbeek, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Glabbeek

Een polyester spanplafond Glabbeek of printwand Glabbeek wordt ook wel een koud spanplafond Glabbeek genoemd. Een polyester spanplafond Glabbeek wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Glabbeek wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Glabbeek zijn er bij een polyester spanplafond Glabbeek nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Glabbeek voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Glabbeek dat niet is.

 • PVC spanplafond Glabbeek

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Glabbeek wordt ook wel een warm spanplafond Glabbeek genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Glabbeek tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Glabbeek en bedrukte wand Glabbeek.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Glabbeek die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Glabbeek aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Glabbeek en printwand Glabbeek, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Glabbeek

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Glabbeek en printwand Glabbeek. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Glabbeek is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Glabbeek of printwand Glabbeek.

TENSION® Essentials spanplafond Glabbeek, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Glabbeek is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Glabbeek of printwand  Glabbeek met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Glabbeek kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Glabbeek ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Glabbeek en printwand Glabbeek.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Glabbeek of printwand Glabbeek

TENSION® Whisper spanplafond Glabbeek, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Glabbeek om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Glabbeek of spanplafond Glabbeek is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Glabbeek, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Glabbeek of printwand Glabbeek

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Glabbeek. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Glabbeek te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Glabbeek of bedrukte wand Glabbeek, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Glabbeek gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Glabbeek of printwand Glabbeek

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Glabbeek maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Glabbeek of wand Glabbeek

Een TENSION® Frameview spanplafond Glabbeek of spanwand Glabbeek kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Glabbeek of spanwand Glabbeek

Een TENSION® Sterile spanplafond Glabbeek is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Glabbeek voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Glabbeek of bedrukte wanden Glabbeek kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Glabbeek of bedrukte wand Glabbeek is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Glabbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Glabbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Glabbeek lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Glabbeek zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Glabbeek met zorg te installeren. Als een spanplafond Glabbeek niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Glabbeek in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Glabbeek gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Glabbeek ?

De prijs van een spanplafond Glabbeek varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Glabbeek dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Glabbeek of spanwand Glabbeek begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Glabbeek of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Glabbeek of een printwand Glabbeek beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Glabbeek of van de printwand Glabbeek (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Glabbeek of printwand Glabbeek
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Glabbeek
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Glabbeek of de printwand Glabbeek
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Glabbeek of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Glabbeek ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Glabbeek of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Glabbeek in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Glabbeek of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Glabbeek prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Glabbeek bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint