SPANPLAFOND GOOIK EN PRINTWAND GOOIK

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND GOOIK!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Gooik en printwand Gooik? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Gooik en spanplafond Gooik ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Gooik en printwand Gooik met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Gooik of andere steden dan Gooik nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Gooik.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Gooik!

Spanplafond Gooik prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Gooik bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Gooik is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Gooik is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Gooik onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Gooik). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Gooik kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Gooik ?

Een spanplafond is echt populair in Gooik !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Gooik; daarom is een spanplafond Gooik een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Gooik:

 • Een spanplafond Gooik verbetert de akoestiek in uw woning in Gooik en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Gooik helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Gooik te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Gooik of een printwand Gooik veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Gooik is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Gooik is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Gooik kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Gooik, uw woonkamer spanplafond Gooik of voor uw slaapkamer spanplafond Gooik in Gooik is, spanplafond Gooik en printwand Gooik zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Gooik waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Gooik zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Gooik als geen ander!

spanplafond Gooik

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Gooik: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Gooik (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Gooik, akoestisch spanplafond Gooik en bedrukt spanplafond Gooik. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Gooik, frame spanplafond Gooik, en antibacterieel spanplafond Gooik, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Gooik

Een polyester spanplafond Gooik of printwand Gooik wordt ook wel een koud spanplafond Gooik genoemd. Een polyester spanplafond Gooik wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Gooik wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Gooik zijn er bij een polyester spanplafond Gooik nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Gooik voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Gooik dat niet is.

 • PVC spanplafond Gooik

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Gooik wordt ook wel een warm spanplafond Gooik genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Gooik tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Gooik en bedrukte wand Gooik.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Gooik die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Gooik aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Gooik en printwand Gooik, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Gooik

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Gooik en printwand Gooik. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Gooik is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Gooik of printwand Gooik.

TENSION® Essentials spanplafond Gooik, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Gooik is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Gooik of printwand  Gooik met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Gooik kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Gooik ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Gooik en printwand Gooik.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Gooik of printwand Gooik

TENSION® Whisper spanplafond Gooik, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Gooik om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Gooik of spanplafond Gooik is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Gooik, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Gooik of printwand Gooik

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Gooik. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Gooik te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Gooik of bedrukte wand Gooik, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Gooik gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Gooik of printwand Gooik

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Gooik maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Gooik of wand Gooik

Een TENSION® Frameview spanplafond Gooik of spanwand Gooik kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Gooik of spanwand Gooik

Een TENSION® Sterile spanplafond Gooik is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Gooik voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Gooik of bedrukte wanden Gooik kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Gooik of bedrukte wand Gooik is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Gooik prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Gooik bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Gooik lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Gooik zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Gooik met zorg te installeren. Als een spanplafond Gooik niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Gooik in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Gooik gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Gooik ?

De prijs van een spanplafond Gooik varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Gooik dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Gooik of spanwand Gooik begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Gooik of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Gooik of een printwand Gooik beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Gooik of van de printwand Gooik (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Gooik of printwand Gooik
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Gooik
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Gooik of de printwand Gooik
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Gooik of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Gooik ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Gooik of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Gooik in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Gooik of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Gooik prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Gooik bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint