SPANPLAFOND GRIMBERGEN EN PRINTWAND GRIMBERGEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND GRIMBERGEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Grimbergen en printwand Grimbergen? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Grimbergen en spanplafond Grimbergen ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Grimbergen en printwand Grimbergen met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Grimbergen of andere steden dan Grimbergen nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Grimbergen.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Grimbergen!

Spanplafond Grimbergen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Grimbergen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Grimbergen is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Grimbergen is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Grimbergen onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Grimbergen). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Grimbergen kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Grimbergen ?

Een spanplafond is echt populair in Grimbergen !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Grimbergen; daarom is een spanplafond Grimbergen een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Grimbergen:

 • Een spanplafond Grimbergen verbetert de akoestiek in uw woning in Grimbergen en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Grimbergen helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Grimbergen te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Grimbergen of een printwand Grimbergen veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Grimbergen is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Grimbergen is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Grimbergen kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Grimbergen, uw woonkamer spanplafond Grimbergen of voor uw slaapkamer spanplafond Grimbergen in Grimbergen is, spanplafond Grimbergen en printwand Grimbergen zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Grimbergen waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Grimbergen zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Grimbergen als geen ander!

spanplafond Grimbergen

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Grimbergen: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Grimbergen (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Grimbergen, akoestisch spanplafond Grimbergen en bedrukt spanplafond Grimbergen. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Grimbergen, frame spanplafond Grimbergen, en antibacterieel spanplafond Grimbergen, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Grimbergen

Een polyester spanplafond Grimbergen of printwand Grimbergen wordt ook wel een koud spanplafond Grimbergen genoemd. Een polyester spanplafond Grimbergen wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Grimbergen wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Grimbergen zijn er bij een polyester spanplafond Grimbergen nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Grimbergen voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Grimbergen dat niet is.

 • PVC spanplafond Grimbergen

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Grimbergen wordt ook wel een warm spanplafond Grimbergen genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Grimbergen tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Grimbergen en bedrukte wand Grimbergen.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Grimbergen die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Grimbergen aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Grimbergen en printwand Grimbergen, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Grimbergen

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Grimbergen en printwand Grimbergen. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Grimbergen is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Grimbergen of printwand Grimbergen.

TENSION® Essentials spanplafond Grimbergen, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Grimbergen is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Grimbergen of printwand  Grimbergen met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Grimbergen kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Grimbergen ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Grimbergen en printwand Grimbergen.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Grimbergen of printwand Grimbergen

TENSION® Whisper spanplafond Grimbergen, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Grimbergen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Grimbergen of spanplafond Grimbergen is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Grimbergen, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Grimbergen of printwand Grimbergen

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Grimbergen. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Grimbergen te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Grimbergen of bedrukte wand Grimbergen, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Grimbergen gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Grimbergen of printwand Grimbergen

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Grimbergen maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Grimbergen of wand Grimbergen

Een TENSION® Frameview spanplafond Grimbergen of spanwand Grimbergen kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Grimbergen of spanwand Grimbergen

Een TENSION® Sterile spanplafond Grimbergen is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Grimbergen voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Grimbergen of bedrukte wanden Grimbergen kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Grimbergen of bedrukte wand Grimbergen is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Grimbergen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Grimbergen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Grimbergen lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Grimbergen zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Grimbergen met zorg te installeren. Als een spanplafond Grimbergen niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Grimbergen in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Grimbergen gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Grimbergen ?

De prijs van een spanplafond Grimbergen varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Grimbergen dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Grimbergen of spanwand Grimbergen begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Grimbergen of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Grimbergen of een printwand Grimbergen beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Grimbergen of van de printwand Grimbergen (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Grimbergen of printwand Grimbergen
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Grimbergen
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Grimbergen of de printwand Grimbergen
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Grimbergen of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Grimbergen ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Grimbergen of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Grimbergen in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Grimbergen of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Grimbergen prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Grimbergen bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint