SPANPLAFOND HAACHT EN PRINTWAND HAACHT

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND HAACHT!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Haacht en printwand Haacht? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Haacht en spanplafond Haacht ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Haacht en printwand Haacht met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Haacht of andere steden dan Haacht nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Haacht.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Haacht!

Spanplafond Haacht prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Haacht bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Haacht is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Haacht is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Haacht onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Haacht). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Haacht kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Haacht ?

Een spanplafond is echt populair in Haacht !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Haacht; daarom is een spanplafond Haacht een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Haacht:

 • Een spanplafond Haacht verbetert de akoestiek in uw woning in Haacht en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Haacht helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Haacht te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Haacht of een printwand Haacht veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Haacht is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Haacht is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Haacht kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Haacht, uw woonkamer spanplafond Haacht of voor uw slaapkamer spanplafond Haacht in Haacht is, spanplafond Haacht en printwand Haacht zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Haacht waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Haacht zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Haacht als geen ander!

spanplafond Haacht

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Haacht: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Haacht (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Haacht, akoestisch spanplafond Haacht en bedrukt spanplafond Haacht. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Haacht, frame spanplafond Haacht, en antibacterieel spanplafond Haacht, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Haacht

Een polyester spanplafond Haacht of printwand Haacht wordt ook wel een koud spanplafond Haacht genoemd. Een polyester spanplafond Haacht wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Haacht wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Haacht zijn er bij een polyester spanplafond Haacht nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Haacht voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Haacht dat niet is.

 • PVC spanplafond Haacht

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Haacht wordt ook wel een warm spanplafond Haacht genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Haacht tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Haacht en bedrukte wand Haacht.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Haacht die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Haacht aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Haacht en printwand Haacht, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Haacht

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Haacht en printwand Haacht. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Haacht is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Haacht of printwand Haacht.

TENSION® Essentials spanplafond Haacht, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Haacht is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Haacht of printwand  Haacht met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Haacht kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Haacht ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Haacht en printwand Haacht.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Haacht of printwand Haacht

TENSION® Whisper spanplafond Haacht, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Haacht om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Haacht of spanplafond Haacht is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Haacht, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Haacht of printwand Haacht

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Haacht. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Haacht te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Haacht of bedrukte wand Haacht, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Haacht gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion – Projectie spanplafond Haacht of printwand Haacht

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Haacht maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Haacht of wand Haacht

Een TENSION® Frameview spanplafond Haacht of spanwand Haacht kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Haacht of spanwand Haacht

Een TENSION® Sterile spanplafond Haacht is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Haacht voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Haacht of bedrukte wanden Haacht kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Haacht of bedrukte wand Haacht is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Haacht prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Haacht bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Haacht lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Haacht zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Haacht met zorg te installeren. Als een spanplafond Haacht niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Haacht in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Haacht gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Haacht ?

De prijs van een spanplafond Haacht varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Haacht dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Haacht of spanwand Haacht begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Haacht of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Haacht of een printwand Haacht beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Haacht of van de printwand Haacht (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Haacht of printwand Haacht
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Haacht
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Haacht of de printwand Haacht
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Haacht of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Haacht ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Haacht of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Haacht in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Haacht of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Haacht prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Haacht bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint