SPANPLAFOND HALLE EN PRINTWAND HALLE

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND HALLE!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Halle en printwand Halle? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Hoegaarde en spanplafond Hoegaarde ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Halle en printwand Halle met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Halle of andere steden dan Halle nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Halle.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Halle!

Spanplafond Halle prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Halle bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Halle is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Halle is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Halle onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Halle). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Halle kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Halle ?

Een spanplafond is echt populair in Halle !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Halle; daarom is een spanplafond Halle een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Halle:

 • Een spanplafond Halle verbetert de akoestiek in uw woning in Halle en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Halle helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Halle te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Halle of een printwand Halle veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Halle is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Halle is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Halle kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Halle, uw woonkamer spanplafond Halle of voor uw slaapkamer spanplafond Halle in Halle is, spanplafond Halle en printwand Halle zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Halle waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Halle zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Halle als geen ander!

spanplafond halle

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Halle: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Halle (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Halle, akoestisch spanplafond Halle en bedrukt spanplafond Halle. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Halle, frame spanplafond Halle, en antibacterieel spanplafond Halle, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Halle

Een polyester spanplafond Halle of printwand Halle wordt ook wel een koud spanplafond Halle genoemd. Een polyester spanplafond Halle wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Halle wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Halle zijn er bij een polyester spanplafond Halle nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Halle voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Halle dat niet is.

 • PVC spanplafond Halle

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Halle wordt ook wel een warm spanplafond Halle genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Halle tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Halle en bedrukte wand Halle.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Halle die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Halle aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Halle en printwand Halle, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Halle

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Halle en printwand Halle. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Halle is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Halle of printwand Halle.

TENSION® Essentials spanplafond Halle, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Halle is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Halle of printwand Halle met creatieve bedrukkings mogelijkheden

TENSION® Essentials spanplafond Halle, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Halle is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Halle of printwand Halle

TENSION® Whisper spanplafond Halle, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Halle om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Halle of spanplafond Halle is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Halle, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Halle of printwand Halle

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Halle. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Halle te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Halle of bedrukte wand Halle, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Halle gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion - Projectie spanplafond Halle of printwand Halle

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Halle maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Halle of wand Halle

Een TENSION® Frameview spanplafond Halle of spanwand Halle kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Halle of spanwand Halle

Een TENSION® Sterile spanplafond Halle is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Halle voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Halle of bedrukte wanden Halle kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Halle of bedrukte wand Halle is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Halle prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Halle bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Halle lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Halle zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Halle met zorg te installeren. Als een spanplafond Halle niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Halle in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Halle gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Halle ?

De prijs van een spanplafond Halle varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Halle dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Halle of spanwand Halle begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Halle of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Halle of een printwand Halle beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Halle of van de printwand Halle (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Halle of printwand Halle
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Halle
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Halle of de printwand Halle
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Halle of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Halle ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Halle of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Halle in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Halle of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Halle prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Halle bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint