SPANPLAFOND HERENT EN PRINTWAND HERENT

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND HERENT!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Herent en printwand Herent? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Hoegaarde en spanplafond Hoegaarde ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Herent en printwand Herent met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Herent of andere steden dan Herent nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Herent.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Herent!

Spanplafond Herent prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Herent bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Herent is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Herent is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Herent onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Herent). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Herent kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Herent ?

Een spanplafond is echt populair in Herent !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Herent; daarom is een spanplafond Herent een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Herent:

 • Een spanplafond Herent verbetert de akoestiek in uw woning in Herent en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Herent helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Herent te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Herent of een printwand Herent veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Herent is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Herent is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Herent kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Herent, uw woonkamer spanplafond Herent of voor uw slaapkamer spanplafond Herent in Herent is, spanplafond Herent en printwand Herent zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Herent waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Herent zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Herent als geen ander!

spanplafond Herent

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Herent: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Herent (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Herent, akoestisch spanplafond Herent en bedrukt spanplafond Herent. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Herent, frame spanplafond Herent, en antibacterieel spanplafond Herent, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Herent

Een polyester spanplafond Herent of printwand Herent wordt ook wel een koud spanplafond Herent genoemd. Een polyester spanplafond Herent wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Herent wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Herent zijn er bij een polyester spanplafond Herent nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Herent voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Herent dat niet is.

 • PVC spanplafond Herent

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Herent wordt ook wel een warm spanplafond Herent genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Herent tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Herent en bedrukte wand Herent.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Herent die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Herent aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Herent en printwand Herent, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Herent

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Herent en printwand Herent. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Herent is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Herent of printwand Herent.

TENSION® Essentials spanplafond Herent, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Herent is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Herent of printwand Herent met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Herent kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Herent ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Herent en printwand Herent.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Herent of printwand Herent

TENSION® Whisper spanplafond Herent, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Herent om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Herent of spanplafond Herent is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Herent, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Herent of printwand Herent

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Herent. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Herent te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Herent of bedrukte wand Herent, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Herent gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion - Projectie spanplafond Herent of printwand Herent

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Herent maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Herent of wand Herent

Een TENSION® Frameview spanplafond Herent of spanwand Herent kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Herent of spanwand Herent

Een TENSION® Sterile spanplafond Herent is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Herent voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Herent of bedrukte wanden Herent kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Herent of bedrukte wand Herent is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Herent prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Herent bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Herent lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Herent zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Herent met zorg te installeren. Als een spanplafond Herent niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Herent in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Herent gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

 

Wat zijn de kosten van een spanplafond Herent ?

De prijs van een spanplafond Herent varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Herent dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Herent of spanwand Herent begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Herent of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Herent of een printwand Herent beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Herent of van de printwand Herent (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Herent of printwand Herent
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Herent
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Herent of de printwand Herent
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Herent of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Herent ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Herent of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Herent in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Herent of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Herent prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Herent bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint