SPANPLAFOND HOEGAARDEN EN PRINTWAND HOEGAARDEN

BINT, EXPERT IN PRINTWAND EN SPANPLAFOND HOEGAARDEN!

Bent u op zoek naar een specialist in spanplafond Hoegaarden en printwand Hoegaarden? Dan bieden wij u graag onze expertise, kennis en jarenlange ervaring aan in printwand Hoegaarde en spanplafond Hoegaarde ontwerp en plaatsing.

BINT®, creëert op maat gemaakte spanplafond Hoegaarden en printwand Hoegaarden met verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Of u nu een spanplafond Hoegaarden of andere steden dan Hoegaarden nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u op maat gemaakte ontwerpen krijgt en installeren uw spanplafond Hoegaarden.

Wij bieden onze diensten aan over heel België en vooral spanplafond Hoegaarden!

Spanplafond Hoegaarden prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Hoegaarden bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Wat is een spanplafond?

Spanplafond Hoegaarden is intussen bekend bij iedereen!

Een spanplafond Hoegaarden is een synthetisch materiaal (bestaande uit polyester of PVC) dat voorzien is van een speciale coating. Het is een van de oudste technieken in de binnenhuisarchitectuur. In veel landen was het door de eeuwen heen populair om een stof onder het plafond te hangen. De oude Romeinen gebruikten zijde, de Egyptenaren – vlas, terwijl de Armeniërs de voorkeur gaven aan katoen.

Bij deze innovatieve oplossing wordt een spanplafond Hoegaarden onder een bestaand plafond aangebracht, waardoor het volledig aan het zicht wordt onttrokken. Met behulp van systeemprofielen, die aan de wanden worden bevestigd, wordt het doek opgespannen (vandaar de naam spanplafond Hoegaarden). Zo krijgt u een volledig nieuw plafond dat niet te onderscheiden is van een “gewoon” gipsplafond. Een spanplafond Hoegaarden kan op twee verschillende manieren worden aangebracht en bestaat uit PVC of polyester.

Waarom kiezen voor een spanplafond Hoegaarden ?

Een spanplafond is echt populair in Hoegaarden !

Plafondrenovaties kunnen echt zo duur zijn in Hoegaarden; daarom is een spanplafond Hoegaarden een gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve manier om oude beschadigde plafonds te vervangen zonder moeite of grote verbouwing.

Hier is waarom u uw oude beschadigde plafond zou moeten vervangen door een spanplafond Hoegaarden:

 • Een spanplafond Hoegaarden verbetert de akoestiek in uw woning in Hoegaarden en bevrijdt u van de dagelijkse geluiden
 • Een spanplafond Hoegaarden helpt de energiefactuur te verminderen
 • Om een spanplafond Hoegaarden te plaatsen, hoeven we de ruimte niet leeg te maken of alle meubels eruit te halen.
 • Het plaatsen van een spanplafond Hoegaarden of een printwand Hoegaarden veroorzaakt geen stofresten.
 • Spanplafond Hoegaarden is een goede kosteneffectieve manier om een oud plafond te vervangen door een fris, nieuw en schoon plafond.
 • Een spanplafond Hoegaarden is de perfecte oplossing voor elke ruimte waar onvolkomenheden en beschadigde oppervlakken verborgen moeten worden. Of het nu gaat om een lelijke afwerking, externe leidingen of bedrading – met een spanplafond Hoegaarden kan alles gemakkelijk verborgen worden.
 • Of het nu voor uw badkamer spanplafond Hoegaarden, uw woonkamer spanplafond Hoegaarden of voor uw slaapkamer spanplafond Hoegaarden in Hoegaarden is, spanplafond Hoegaarden en printwand Hoegaarden zijn de ultieme oplossing voor een snelle renovatie. Zeker in Hoegaarden waar tijd onbetaalbaar is!

Met een spanplafond Hoegaarden zijn vele verlichtingstechnieken mogelijk. Verlicht uw spanplafond Hoegaarden als geen ander!

spanplafond Hoegaarden

Welke types spanplafond bestaan er?

Er zijn twee soorten spanplafond Hoegaarden: koud spanplafond (gemaakt van polyester) en warm spanplafond Hoegaarden (gemaakt van PVC). Daarnaast zijn er vele opties, zoals een standaard spanplafond Hoegaarden, akoestisch spanplafond Hoegaarden en bedrukt spanplafond Hoegaarden. Er zijn ook LED backlighting spanplafond Hoegaarden, frame spanplafond Hoegaarden, en antibacterieel spanplafond Hoegaarden, die niet alleen in medische omgevingen kunnen worden gebruikt, maar ook in vochtige ruimtes zoals privé zwembad, sauna, keuken, badkamer, enz.

 • Polyester spanplafond Hoegaarden

Een polyester spanplafond Hoegaarden of printwand Hoegaarden wordt ook wel een koud spanplafond Hoegaarden genoemd. Een polyester spanplafond Hoegaarden wordt geplaatst bij kamertemperatuur. U hoeft de ruimte dus niet te verwarmen. Het doek van een polyester spanplafond Hoegaarden wordt van het midden naar de zijkanten gespannen met speciaal spanmateriaal en profielen. In tegenstelling tot een PVC spanplafond Hoegaarden zijn er bij een polyester spanplafond Hoegaarden nagenoeg geen naden en is het structureel veel sterker. Bovendien is een polyester spanplafond Hoegaarden voor 90% recycleerbaar, terwijl een PVC spanplafond Hoegaarden dat niet is.

 • PVC spanplafond Hoegaarden

Een PVC (polyvinylchloride) spanplafond Hoegaarden wordt ook wel een warm spanplafond Hoegaarden genoemd. Deze naam heeft alles te maken met de methode waarop het PVC doek wordt gespannen. Bij deze methode wordt het pvc-weefsel eerst (losjes) aangebracht en vervolgens opgespannen. De spanning wordt bereikt met behulp van een warmtepistool. Het warmtepistool verwarmt het pvc-weefsel tot zestig graden Celsius.

Omdat een polyester spanplafond Hoegaarden tot 90% beter is voor het milieu, installeert BINT® alleen polyester spanplafond Hoegaarden en bedrukte wand Hoegaarden.

Wat zijn de verschillende soorten spanplafond Hoegaarden die wij aanbieden?

BINT® biedt een uitgebreid gamma spanplafond Hoegaarden aan. Met ons TENSION® gamma van spanplafond Hoegaarden en printwand Hoegaarden, bieden wij een oplossing op maat voor elk interieur.

TENSION® spanplafond Hoegaarden

Met TENSION® bieden wij absolute innovatie in polyester spanplafond Hoegaarden en printwand Hoegaarden. Het wand-, plafond- en paneel bekleding systeem herdefinieert het exclusieve design van uw ruimtes en is het moderne alternatief voor pleisterwerk, schilderwerk of andere vormen van conventionele plafond- en wandbekleding.
Het TENSION® spanplafond Hoegaarden is niet alleen eenvoudig, precies en waterdicht te monteren, maar biedt ook een bijzonder homogeen resultaat en een glad oppervlak. Het systeem combineert intelligente eigenschappen die volledig nieuwe ruimte-architecturen mogelijk maken. Met een brede waaier aan kleuren, digitale prints en vormen, laten we niets te wensen over.

TENSION® Gamma

TENSION® Essentials - Een standaard spanplafond Hoegaarden of printwand Hoegaarden.

TENSION® Essentials spanplafond Hoegaarden, bestaat uit een grote 100% polyester stof die gebruikt kan worden in elk interieur, van woonkamer tot kantoor. Deze standaardlijn spanplafond Hoegaarden is verkrijgbaar in een aantal basiskleuren, waaronder wit, zwart en gebroken wit.

witte spanplafond standaard essentials in een moderne eetplaats met led verlichting spots
spanwand in een moderne slaapkamer met print van bomen

TENSION® Vivid - Kleurrijke spanplafond Hoegaarden of printwand Hoegaarden met creatieve bedrukkings mogelijkheden

Met TENSION® Vivid spanplafond Hoegaarden kan elk plafond of wand digitaal bedrukt worden met beelden, slogans of artwork naar keuze. Ideaal voor de presentatie van producten of diensten in commerciële omgevingen, wordt TENSION® Vivid spanplafond Hoegaarden ook meer en meer gekozen door huiseigenaars voor residentiële projecten.

Laat uw creativiteit de vrije loop met TENSION® Vivid spanplafond Hoegaarden en printwand Hoegaarden.

TENSION® Whisper - Een akoestisch spanplafond Hoegaarden of printwand Hoegaarden

TENSION® Whisper spanplafond Hoegaarden, biedt die extra rust in uw eigen omgeving, of het nu op kantoor is of in uw privé woning. Kies voor een TENSION® Whisper spanplafond Hoegaarden om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren. Akoestische spanwand Hoegaarden of spanplafond Hoegaarden is de beste keuze voor residentiële projecten zoals de slaapkamer, thuisbioscoop of uw eigen bibliotheek.

TENSION® Whisper spanplafond Hoegaarden, wordt ook sterk aanbevolen voor commerciële omgevingen zoals call centers, kantoren, vergaderzalen, geluidsstudio’s en zelfs televisiestudio’s.

spanplafond in een muziekstudio met lichtstrips
spanplafond en spanwand lumina strak LED verlichting in gallerij ruimte

TENSION® Lumina - Een verlicht spanplafond Hoegaarden of printwand Hoegaarden

Een aangenaam verlichte ruimte creëert u met een TENSION® Lumina spanplafond Hoegaarden. Door strategisch geplaatste lichtpunten achter een spanplafond Hoegaarden te plaatsen, krijgt u de ultieme verlichte ruimte. BINT® biedt allerlei opties voor uw verlichte spanplafond Hoegaarden of bedrukte wand Hoegaarden, zoals LED-lampen die van tint veranderen, dimbare verlichting en meer.

Bovendien kan u met TENSION® Lumina spanplafond Hoegaarden gebruik maken van allerlei opties, zoals beeldopdruk of luidsprekerintegratie.

TENSION® Motion - Projectie spanplafond Hoegaarden of printwand Hoegaarden

Uw muren of plafonds als projectievlak voor home cinema systemen, bedrijfspresentaties of spectaculaire lichtshows? Een TENSION® Motion spanplafond Hoegaarden maakt het allemaal mogelijk. Soepel en loepzuiver kunnen lichteffecten, afbeeldingen, landschappen, foto’s, teksten en films overal in elk type interieur geprojecteerd worden.

spanplafond spanwand projectie muur tension motion in een moderne woonkamer
spanplafond en spanwand met print fotografie

TENSION® Frameview - Weergave op een spanplafond Hoegaarden of wand Hoegaarden

Een TENSION® Frameview spanplafond Hoegaarden of spanwand Hoegaarden kan beschouwd worden als een display frame. Dit betekent dat het voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden, bijvoorbeeld om producten of diensten te etaleren, om een extra touch te geven aan een hotelkamer of zelfs om een dierbare herinnering voor altijd vast te leggen in uw woonkamer.

TENSION® Sterile - Antibacterieel spanplafond Hoegaarden of spanwand Hoegaarden

Een TENSION® Sterile spanplafond Hoegaarden is speciaal ontwikkeld voor de medische wereld en voor diegenen die bang zijn voor besmetting onder ons. Dit antibacterieel spanplafond Hoegaarden voorkomt de vorming van bacteriën en vocht. Antibacterieel spanplafond Hoegaarden of bedrukte wanden Hoegaarden kunnen bijna overal worden toegepast.

Een antibacterieel spanplafond Hoegaarden of bedrukte wand Hoegaarden is ook ideaal voor gebruik in uw huis in keukens, badkamers, privé zwembaden en meer.

spanplafond spanwand in een medische praktijkruimte uiterst steriel spanplafond prijs

Spanplafond Hoegaarden prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Hoegaarden bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint

Spanplafond laten plaatsen?

In deze moderne tijden lijkt het misschien gemakkelijker en goedkoper om zelf de handen uit de mouwen te steken wanneer u overweegt uw interieur te veranderen of uw woning te renoveren.
Het plaatsen van een spanplafond Hoegaarden lijkt een eenvoudige klus, zeker als u bedenkt dat het veel sneller kan dan andere alternatieven zoals stukadoren of schilderen. Het is echter niet aan te raden om een spanplafond Hoegaarden zelf te doen of te plaatsen, zeker niet als jue geen ervaren doe-het-zelver bent. Zelfs voor een ervaren doe-het-zelver is het bijna onmogelijk om een spanplafond Hoegaarden met zorg te installeren. Als een spanplafond Hoegaarden niet goed geplaatst wordt, kunnen de kosten enorm oplopen en eindigt u met een hogere rekening dan u oorspronkelijk gehoopt had bij de renovatie van uw woning.
Als u van plan bent om een spanplafond Hoegaarden in uw woning te laten plaatsen, is het belangrijk om een beroep te doen op een betrouwbare specialist. Vraag vooraf een offerte aan en informeer ook naar de materiaalkeuze en de garantievoorwaarden. Een goed geïnstalleerd spanplafond Hoegaarden gaat lang mee en de installatie ervan is snel en efficiënt.

Wat zijn de kosten van een spanplafond Hoegaarden ?

De prijs van een spanplafond Hoegaarden varieert en is sterk afhankelijk van het type spanplafond Hoegaarden dat u kiest voor uw woning of bedrijfsruimte. Een standaard spanplafond Hoegaarden of spanwand Hoegaarden begint vanaf 75 €, uiteraard hangt de werkelijke prijs van een spanplafond Hoegaarden of spanwand sterk af van vele factoren.

De verschillende factoren die de prijs van een spanplafond Hoegaarden of een printwand Hoegaarden beïnvloeden:

 • Materiaal van het spanplafond Hoegaarden of van de printwand Hoegaarden (antibacterieel, bedrukt, akoestisch met akoestische opties, lichtdoorlatend, enz.)
 • Oppervlak van het spanplafond Hoegaarden of printwand Hoegaarden
 • Keuze van de verlichting voor het spanplafond Hoegaarden
 • Gekozen kleur voor het spanplafond Hoegaarden of de printwand Hoegaarden
 • Moeilijkheidsgraad van de installatie van een spanplafond Hoegaarden of wand (zoals bogen, balken, enz.)

Waarom kiezen voor BINT® spanplafond Hoegaarden ?

Kiezen voor BINT® betekent kiezen voor milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u een team dat zich volledig inzet voor het ontwerp of de renovatie van uw woning.

Met een spanplafond Hoegaarden of printwand in uw woning kunt u kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Passend bij de uitstraling van het interieur van uw woning. Denk maar aan een wand met een stijlvolle print in uw slaapkamer. Een lichtkoepel in uw woonkamer, een strak wit spanplafond Hoegaarden in uw keuken of misschien wel een combinatie van de genoemde opties. BINT® maakt het allemaal mogelijk!

Benieuwd naar de prijs voor het installeren van een spanplafond Hoegaarden of wand in uw appartement? Neem contact op met BINT® en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte.

Spanplafond Hoegaarden prijs aanvragen?

Vraag een offerte aan voor een spanplafond Hoegaarden bij BINT® en samen bekijken we hoe we jouw renovatie wensen het beste kunnen beantwoorden.

spanplafond logo bint